Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Ahoj češtináři, 25.02.2016 11:56, Pavla, (O přírodě)
já moc milovat čeština, ale kritika ode mě nebýt na žádná strana, i když i já mít někdy zde vidlička v oku.
Řeším totiž závažnější problém. Naposledy jsem byla venku 6.2. a poté jsem ulehla s chřipajznou a teplotou, při které mi hořely i uši (viz foto z osudné soboty).

Re: Ahoj češtináři, 25.02.2016 11:56, Pavla, (O přírodě)
Jenže, jakmile se člověku houbaři uleví, už už začíná vystrkovat „kazirůžky“. ;) Tož jsem Vám blejskla kaziroh koňský, který od loňska pravidelně rosím, hraji mu na loutnu a békám, by se rozvíjel k světu. Moc se mu ale nechce, takže jsou z něj pořád takoví trpajzlíčci bez nožiček. Nevěděl by někdo, proč? Neměla bych třeba změnit repertoár?

Tak se mějte fajn a hlavně, ať jste zdraví. Hledat houby z postele je vážně na houby.

Re: Re: Ahoj češtináři, 25.02.2016 20:00, Forrest Run(m), (O přírodě)
Zkus dešťofku, Pájo. Osmotickej šok dokáže vybudit většinu mycelií ke tvorbě primordií.
A taky zadeklovat/zapytlíkovat;), kvůlivá vyšší relativní vlhkosti nebo zpomalení výměny plynů...kdo si třeba někdy v panelákovým "suchoprdu" prubnul pěstování i jinak vůči nejrůznějším výkyvům podmínek otužilý hlívy nebo třebas i Tillandsia (usneoides), tak ví, jak je tohle důležitý.
A poslední možnost:Vlídné slovo útěchy
Jako s tím pánem, co si šmátrá v rozkroku a říká: "No neboj se, vylez. Nebudeme trtkat, jen čůrat!";))