Diskuse a galerie
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Zobrazit celou diskusi
Hitparáda ohnivců..., 16.02.2016 19:27, Zdeno(m), (Houby)
Letošní nadúroda ohnivců umožnila mnoha hledačům je nejen třeba poprvé nalézt, ale také vyfotit. I já jsem si našel čerstvou lokalitu pár set metrů od domova, přestože nalezišť mám dost...
Re: Hitparáda ohnivců..., 16.02.2016 19:27, Zdeno(m), (Houby)
Pro objektivy foťáků je výrazná a barevná mistička velkou výzvou a také téměř jistotou. S jejich fotkami to bude jako s penaltou a šípkovým vínem, totiž dají se jen zkazit...
Vybrat vhodný objekt, zvolit dobrou kompozici, správně zaostřit a jak by řekli Pat s Matem: a je to...
Také je ale ovšem dobré být ve správnou dobu na správném místě a využít i krátkodobých šancí...
Přestože mám ohnivcových fotek hodně přes tisíc, nikdy neodmítnu další hozenou rukavici, aktuální nabídku a nenechám ji ležet bez fotky...
Čas strávený focením je vskutku intenzivně prožitý...
Re: Re: Hitparáda ohnivců..., 16.02.2016 23:44, Včelda, (Houby)
jistě máš Zdeno pravdu a obdivuju to úsilí. Ale jednou dvakrát, možná třikrát, ale pak už by mě nebavilo fotit to samé...
Re: Re: Re: Hitparáda ohnivců..., 17.02.2016 12:23, Zdeno(m), (Houby)
Já se držím filosofie, že nevstoupím dvakrát do stejného lesa, stejné atmosféry a podmínek. De gustibus..., každý to máme nastavené jinak...
Re: Re: Hitparáda ohnivců..., 17.02.2016 12:35, Bery, (Houby)
Tak pod to se Zdeno podepisuji. Jinak tam mám ještě to HLEDÁNÍ. Zatím je limitem pouze čas. Nevím proč, ale vede ta čtvrtá.
Re: Re: Re: Hitparáda ohnivců..., 17.02.2016 12:55, Zdeno(m), (Houby)
I moje favoritka...Já mám teď jako limit spíše schopnost někam dojít. Z emočního hlediska je ovšem vjemově nejsilnější focení u potoků, kde zvukový doprovod tekoucí vody umocňuje zrakový zážitek...Samotné fotky jsou pak "jen" přidanou hodnotou...
Re: Re: Re: Re: Hitparáda ohnivců..., 17.02.2016 13:59, Bery, (Houby)
No přesně na tebe jsem myslel, když jsem psal...ČAS...ůplně mne omývalo při čtení tvých nedávných příspěvků, a tím říkám...važte si svých limitů krom pohybových, a s chutí do toho CHOZENÍ po lese.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30