O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

...dneska jenom jednu z neděle(slavim)..., 06.01.2016 15:39, Honzík(m), (O přírodě)

...nedělních mínus šest,totálně promrzlé houby,...a nevlídno.Už jsem jásal,že mám třepenitku kořenující,ale...Nedostal jsem ze zmrzlé země přes velkou snahu žádnej kořen,tak zůstanu u přemrzlejch makovek...

Re: ...dneska jenom jednu z neděle(slavim)..., 06.01.2016 21:11, Včelda, (O přírodě)

tak nevím jestli Tvojí snahu v mínus šesti mám vlastně obdivovat nebo radši doporučit návštěvu psychiatra??? Jestli je to projev lásky k houbám, relativně don Quijotovská snaha, gesto šílence či zoufalá nutnost závisláka? Verdikt nechám na každém Každopádně foto se celkem podařilo Honzíku.

Re: Re: ...dneska jenom jednu z neděle(slavim)..., 06.01.2016 21:14, alesjirsa(m), (O přírodě)

Já chodím na houby v zimě běžně, byť jsem tak za hodinu nebo za dvě úplně promrzlý, nemluvě o stavu, když fotím.

Re: Re: Re: ...dneska jenom jednu z neděle(slavim)..., 06.01.2016 21:41, Honzík(m), (O přírodě)

...pouze zdravotní procházka na rozhejbání kloubů spojená se zvědavostí stárnoucího don Quijota sršícího elánem zaměřeným na prozkoumání malého kousku lesa kousek dál od bydliště než je nejspíš pro většinu jiných občanů této země obvyklé.Ps: a to jsem to napsal stručně...

Re: Re: Re: Re: ...dneska jenom jednu z neděle(slavim)..., 06.01.2016 23:40, Pavla, (O přírodě)

Docela bych se přimlouvala za plnou verzi. ;)

Re: Re: Re: Re: ...dneska jenom jednu z neděle(slavim)..., 07.01.2016 00:09, Včelda, (O přírodě)

no výborně, a i odpověď se zdařila... Jen ale jestli tato zdravotní procházka nepovede ke zdravotním komplikacím zvoucích jmény jako rýma, kašel, nebo dokonce něco o level výš? Protože minimálně u mě by vedla... V podstatě každoročně jsem v tuto dobu nějak nachlazen či rovnou nemocen. Tento rok je to zatím výjimka, snad ještě vydrží.

Re: Re: Re: ...dneska jenom jednu z neděle(slavim)..., 07.01.2016 00:14, Včelda, (O přírodě)

no Aleši právě proto jsem se nad tím pozastavil... Mně úpně stačilo lozit venku a fotit při nějakých plus pěti-šesti na pastvině s Yohanessem, kdy jsme za chvilku taky úplně promrzli. Je ale fakt, že dost foukalo, bez větru by se dalo v klidu. Ale ono to nedělá ani moc dobře foťáku, vždycky se pak všechno po příchodu domů totálně zamlží a orosí, že mám trochu strach z nějakého budoucího technického problému. Snad jsem ale jen moc úzkostlivej.

Re: Re: Re: Re: ...dneska jenom jednu z neděle(slavim)..., 07.01.2016 07:05, Zdeno(m), (O přírodě)

Po návratu ze zimy sundavám objektiv, vysunu jeho nastavení na maximum, tělo foťáku zavíčkuji...Do půl hodiny v pokojové teplotě se vše srovná. Horší je podcenění vlivu drobného deště na displej, o utopení v potoce nemluvě...Dodnes mám nefunkční live view na displeji...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30