Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

PředSilvestr budiž pestr :), 30.12.2015 10:58, Pavla, (O přírodě)
"Ahoj brouci, když nahodím tenhle odstín rtěnky, tak jsem ještě pořád kus k sežrání. Nemyslíte?" 
A já myslím, že se dá s p. Hlívou souhlasit, ne? Jestli dovolíte, připravila jsem pro Vás malý předsilvestrovský mix, snad se bude líbit. A protože se už k počítadlu asi nedostanu, omlouvám se za dnešní brutální přetah, přeji všem (ano, i chorcheeemu) spokojený (nejen houbařský) r. 2016, zítra veselého Silvestra a děkuji Vám, že u zdejšího houbařského krbu necháváte pobejt i amatéry, kteří „houby“ poznají, neumí ani latinsky, nerozumí ani fotografování, natož mikroskopu. Pěknou zábavu!

Re: Re: PředSilvestr budiž pestr :), 30.12.2015 14:16, alesjirsa(m), (O přírodě)
Já bych tam to "Veze samý ožralý" nechal. 

Re: Re: PředSilvestr budiž pestr :), 30.12.2015 11:26, alesjirsa(m), (O přírodě)
Pěkné. 

Re: Re: PředSilvestr budiž pestr :), 30.12.2015 20:26, Forrest Run(m), (O přírodě)

, Pájo, Tebe bylo na ženskou škoda
...jsi Prímová Roštěnka, mám upřímnou radost, jakáže bezva komunita se tu vytvořila a jaká sqělá nálada tu vládne!:-)
Jak vidno, ani amatérský mykologové nemusej bejt fšichni paranoidní a lakomí sociopati!:o)