Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
...sobotní les..., 28.12.2015 19:40, vlk(m), (O fotografování)
...asi vysoká zanechala na klacku pár chlupů...pavučinky a mlha...
Re: ...sobotní les..., 28.12.2015 19:40, vlk(m), (O fotografování)
...možná to znáte, potřebujete malinko hnout s foťákem, povolíte aretační šroub a musíte kulový čep doslova utrhnout...nemáte nějakej fígl na to, aby po povolení aretačního šroubu nezůstal kulový čep jako ,,zamrzlý,,...???...

Re: Re: ...sobotní les..., 28.12.2015 19:45, karelzbrd(m), (O fotografování)
no, tak to řeším taky. Namazat? Ale co když to potom nepůjde pořádně utáhnout...

Re: Re: Re: ...sobotní les..., 28.12.2015 20:47, Honzík(m), (O fotografování)
...v práci občas používáme silikon nebo teflon ve spreji.Teflon je dražší(cca 140 kaček),ale nemastí tolik jako silikon.Myslim,ze by mělo fungovat obojí.Nestříkat moc,párkrát zakroutit a otřít ubrouskem.Když by to náhodou nedrželo,tak umejt třeba jarem,ale to už by byla spíš blbá hlava...

Re: Re: ...sobotní les..., 28.12.2015 20:48, Tori(m), (O fotografování)
Mně to nedělá, ani v zimě. Ale asi mám oproti téhle hlavě navíc jeden šroubek, kterým se šteluje právě to, jak snadno jde čepem hýbat.

Re: Re: ...sobotní les..., 29.12.2015 04:59, Honzík(m), (O fotografování)
...vypadá to jako hlava Joby,ty by měly bejt v pohodě.Hmm,zdola na hlavě jsou asi tři šroubky(malý imbusy)a ty by se měly dát vyšroubovat,hlava vyčistit a ...až doma najdu ten malej imbus,tak se schválně podívám co je uvnitř .Asi až zítra,teďka mastim na jih...
Re: Re: Re: ...sobotní les..., 29.12.2015 19:51, vlk(m), (O fotografování)
...včera jsem ho lehce máznul konopnou mastí - byla zrovna poruce a pořádně ,,protočil,,a zatím je to super...po povolení koncovka sama padá...uvidim, jestli to bude fachčit i venku v zimě...