O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Od slunovratu k létu..., 25.12.2015 19:32, Zdeno(m), (O přírodě)

...je sice dlouhá štreka, ale už jsme pár dní na ní...

Re: Od slunovratu k létu..., 25.12.2015 19:32, Zdeno(m), (O přírodě)

Skoro by našinec věřil, že jsem to fotil venku...

Ale ne, to jen barborky se letos výjimečně snažily...

Jistě poznáte druhy...

A jedno hezké aktuální rčení o prodlužující se délce dne na závěr: na Boží narození o bleší převalení...Mějte hezký večer, kvíz dnes opravdu nebude...

Re: Re: Od slunovratu k létu..., 25.12.2015 20:44, vevanek, (O přírodě)

Když nemá být pořádná zima se sněhem, tak bych brala, aby už zase bylo jaro a všechno pěkně kvetlo.

Re: Re: Re: Od slunovratu k létu..., 25.12.2015 21:02, karelzbrd(m), (O přírodě)

tak na to se netěším. Radši tohle počasí, i když pro naší přírodu by byl dobrej sníh, než třeba ta vedra v létě. Pokud bude léto podobný tomu letošnímu, tak mi jebne... Ale nějak i s ohledem k rekordům teplotním a podotýkám denním, jsem poněkud skeptický, Ano, zažíváme rekordní horka a sucha, ale můžeme zažít i enormní lijáky... Teplotní rekord překročený po 220 letech - to znamená, že před i 220 lety byla teplá zima jako letos? (vždyť ten rozdíl jdou desetina, nebo setiny stupnňů) Nějak to neštimuje. To oteplování. Počasí má zřejmě cykly, ale co, vždyť to někdo může zacálovat korporacím, ne? Třeba občan...

Re: Re: Re: Re: Od slunovratu k létu..., 26.12.2015 09:53, petras, (O přírodě)

Na OSLU psali,že se globální oteplování nějak pozastavilo a neví se proč,ale moc se o tom nemluví,špatně by se prodávaly odpustky.Neteři v Německu kvetou sakury a nám letos nevykvetla ani barborka,jak jsem ji dal do vázy,tak tam stojí a je pořád stejná./Pro šťouraly-vodu jsem ji dal/

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30