Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Kvíz - vyluštění, 27.11.2015 22:11, Zdeno(m), (O přírodě)
Už přes hodinu je dobojováno. Vevanek na první dobrou všechno...Bohyška je zajímavý okruh rostlin z čeledi chřestovitých, nechybí snad na žádné zahradě, ale je častá i v parcích a ve veřejné zeleni. Houby těžké nebyly, z lupeníku jsem nechal vykouknout jen kousek lupenů, ale stačilo to...Herčus dal v penízovkách na vybranou, ale věštecká má chlupaté nožky, navích páchne zkaženým zelím. Blahopřání a obrázek mé favoritce a přispivatelce, která ukazuje, že když se chce, jde (navíc výborně...) všechno. Jiní to raději okecají nebo jen klepou po ramenou a přitakají...

Re: Kvíz - vyluštění, 27.11.2015 22:29, vevanek, (O přírodě)
Díky za obrázek. Vyhrála jsem sama nad sebou
S hlívou mě dnes Aleš vyškolil, lupeník březový už jsi několikrát dával, penízovku věšteckou nacházím, kytku jsem si vygooglila. Jen s tím klouzkem jsem si nebyla jistá, protože jsem ho ještě nenašla. A protože jsem si neobnovila stránku, tak jsem zjistila, že sem Herčus něco dával až jsem to poslala. Asi dnes houby byly lehké, když jsem je poznala i já.

Re: Re: Kvíz - vyluštění, 27.11.2015 23:12, chorcheee(m), (O přírodě)
Herčus má hednikep, že tu není dýl. Některé houbelce (třeba penízovku věšteckou a klouzek slizký
) dává Zdeno rád
.