O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

tak dneska jsem konečně našel houby, 08.11.2015 18:44, karelzbrd(m), (O přírodě)

ale foťák jsem nechal v autě v garáži, takže příště. Jak píše níže Habiby, po procházce v Brdech a nálezu mnoha krásnorůžků konstatuji, že kdyby nebyl listopad, začala by sezona. Doufám, že někdy přijde listopadové ochlazení a nebude... Radši vodu, než houby. Takže fotky z příjemného listopadového dne, kdy byl bohužel i problém najít vlhčí vzduch, aby byly vidět paprsky, jindy tak typické pro toto období.

Re: tak dneska jsem konečně našel houby, 08.11.2015 18:59, Habiby, (O přírodě)

tam kde jsem byla bylo poprvé letos vody dost a dost

Re: Re: tak dneska jsem konečně našel houby, 08.11.2015 19:10, karelzbrd(m), (O přírodě)

tak o tom se mi jen zdá. Já jsem se přistihl, jak hltám liják, když se objeví v nějakém filmu a to už vůbec nemluvím o českých filmech z dob dávných, když vidím, co teče v potocích a řekách vody. Ach jo, líp už bylo... U nás je tak třetina potoků na suchu. A to je listopad.

Re: tak dneska jsem konečně našel houby, 08.11.2015 18:44, karelzbrd(m), (O přírodě)

...

Re: tak dneska jsem konečně našel houby, 08.11.2015 18:44, karelzbrd(m), (O přírodě)

letos jsem ani nebyl fotit jelení říji, tudíž jen vzpomínka na dobu jeleních soubojů...

...

a končím.

Re: Re: tak dneska jsem konečně našel houby, 08.11.2015 19:14, Zdeno(m), (O přírodě)

Skvělá sada...

Re: Re: tak dneska jsem konečně našel houby, 09.11.2015 09:48, Honzík(m), (O přírodě)

...hezký,skvělý,paráda,atd...

Re: Re: tak dneska jsem konečně našel houby, 09.11.2015 23:55, TondazKralup(m), (O přírodě)

Tahle poslední fotka je nejskvělejší.To vypráví celý příběh.Je to příklad že i to zrno tu fotku naopak vyzdvihuje,než degraduje.Připomíná mi to nedostižné fotky Slávy Štochla.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30