O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Kvíz - vyluštění, 30.10.2015 21:57, Zdeno(m), (O přírodě)

S velkou radostí mohu vyhlásit vítězku dnešního kvízu, zřejmě ladila formu na speciálním soustředění. Ano, gazela byla bezchybná na první dobrou. Boltcovitky jste vesměs poznali (i odlišili...), i brslen mnozí znají. Problémem byla čechratka sklepní, kterou jste zaměňovali za trepkovitku, ale ta je menší a lupeny jsou trochu jiné. Nejlepším špekem se stala dnes vyfocená klihatka černá. Přesně jsem odhadl, že v ní budete vidět voskovičku. Klíč ke správné odpovědi byl ve velikosti té klihatky...Při pohledu na proporce toho mechu mělo být zřejmé, že to není voskovička. Gazele blahopřeji, posílám sewerskou vodu, přeji rychlou rehabilitaci a vyjadřuji obdiv ke znalostem. Jó, sewer je sewer...

Re: Kvíz - vyluštění, 30.10.2015 22:01, Tori(m), (O přírodě)

Právě jsem došla z roboty - akorát včas, abych taky pogratulovala vítězce.

Re: Re: Kvíz - vyluštění, 30.10.2015 22:08, chorcheee(m), (O přírodě)

Gazelo, gratuluji! A já jsem byl taky dobrý. . Přišel jsem s čechratkou sklepní, což je myslím hodně dobré .

Re: Kvíz - vyluštění, 30.10.2015 22:19, gazela(m), (O přírodě)

Děkuji za gratulaci k umístění v soutěži, nebylo to tak těžké, jsme tu na to dva "odborníci". A Chorchéé, vím, že na čechratku sklepní jsi fakt dobrý, není to poprvé, co jsi ji poznal. Pamatuji se.
A Zdeno, dík za výzvu k úspěšné rehabilitaci, budu se snažit Mimochodem, obrázek sewerské vody je úžasný, nevydáš ho jako tapetu?

Re: Re: Kvíz - vyluštění, 30.10.2015 22:24, chorcheee(m), (O přírodě)

Nevím o co se jedná, ale také se připojuji k přání rychlé rehabilitace! V kolbence jsem si vyslechl příběhy dvou rakovin, což člověka naplní přeci jen jistou vděčností (že sám ji ještě nemá nebo o tom alespoň neví). V Kolbence jsem vůbec získal řadu zážitků. Brzy se určitě neudržím a napíši vám o nich (i když to sem nepatří ). Dobrou noc.

Re: Re: Kvíz - vyluštění, 31.10.2015 07:30, Zdeno(m), (O přírodě)

Těch by bylo...

Re: Kvíz - vyluštění, 30.10.2015 22:23, alesjirsa(m), (O přírodě)

Gratuluji.

Re: Kvíz - vyluštění, 30.10.2015 22:34, vevanek, (O přírodě)

Gratulace taky ode mě. Tak se to dělá: "Veni, vidi, vici"

Re: Re: Kvíz - vyluštění, 30.10.2015 23:05, gazela(m), (O přírodě)

Re: Re: Re: Kvíz - vyluštění, 31.10.2015 07:57, Sley, (O přírodě)

Přidávám se s pozdní gratulací vítězce - já jsem se včerejšího queezu nezúčastnil, protože to na mě bylo moc těžký

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30