Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Re: Hašplák - Ježkovák a sobotní Markéta, 19.10.2015 20:49, chorcheee(m), (Houby)
Také pěkně gutuje, jako dubový. Však, jak tu už dnes Zdeno zmínil, kapičky nejsou lehké téma. Tady se moc nelesknou a tak ztrácí "glans".
Machaone, neber zle dotaz, který následuje. Máš krásné kompozice a nálezy, ale když se to zvětší na 1:1, je vidět, že to šumí. Zároveň míváš občas přepálená světla (asi nízký dynamický rozsah snímače, protože obecně zas nějak extra přeexponováno nemíváš). Uvažuješ o nákupu kvalitnějšího fotoaparátu? Při Tvém nadšení a "estetickém cítění" by se to - podle mého názoru - vyplatilo. Nemusel by to být ani aparát nový. za 2 až 5 tisíc se po bazarech válí řada nedoceněných klenotů...a lidi jak pitomci kupujou nové sračky. Hlavně že to má aspoň 22 MPx na 0,1 cm2 snímače. Co to pak má dělat???!

Re: Re: Re: Re: Hašplák - Ježkovák a sobotní Markéta, 20.10.2015 19:50, Zdeno(m), (Houby)
Přesto vnímám Tvoje fotky jako kvalitní a vždy s x-faktorem, pokud bychom chtěli apelovat na některé fotografy a obecně přispěvatele, bylo by jich před Tebou neúrekom. Chorcheeé nadhazuje polemiku jistě v dobré vůli, ale zrovna Ty nejsi z těch potřebných. A to tady je soudnost obdivovatelů konkrétních fotek ještě skvělá. Monitoruji i sousedy a mnohdy jen zírám, co vzbuzuje obdiv a jaké výtvory jsou chváleny. Ale to je přirozené, proti gustu žádný dišputát, jen je nebezpečí, že se někteří vnitřně ujišťují o tom, že už na sobě nemusejí zapracovat. Dívám se na každý příspěvek prizmatem toho, jak jedinec obohacuje druhé...

Re: Re: Re: Re: Hašplák - Ježkovák a sobotní Markéta, 22.10.2015 16:44, chorcheee(m), (Houby)
No jo, glans je tamto tentononc, že?
. Právě mi to došlo a náramně jsem se sám sobě nasmál. To je stejně zajímavé jak někteří chytří lidé (tady já a Patrik) se asi nikdy správně psát nenaučí...