Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Pondělní směska..., 19.10.2015 19:58, chorcheee(m), (O přírodě)
ISO 400 se zdá je pro zedův Nikon S 6400 již moc velké sousto...

Re: Re: Re: Pondělní směska..., 19.10.2015 20:41, chorcheee(m), (O přírodě)
No né, zašuměné je to taky jako býk, to je přec vidět. Ala pravda, že hnuté je to taky...

Re: Re: Re: Re: Re: Pondělní směska..., 19.10.2015 21:16, chorcheee(m), (O přírodě)
Že by Zdeno použil tak hříšnou věc, jako je digitální zoom, to mne ani ve snu nenapadlo...
.

Re: Re: Re: Re: Pondělní směska..., 20.10.2015 17:57, chorcheee(m), (O přírodě)
Stejně tomu nerozumím. Digitální zům jistě jde deaktivovat a když je to na stativu a nejde tak o krátký čas, věřím, že tento aparát umožňuje ruční nastavení ISO. "Automat si zvýší ISO" mi přijde na odpověď poněkud alibistickou
.

Re: Re: Re: Re: Re: Pondělní směska..., 20.10.2015 19:02, Zdeno(m), (O přírodě)
Nerozumět váš kmen language. Skutečně nikonkem fotím automatem a vypnutí digitálního zoomu neumím...V režimu makro si mašinka nastavuje vše sama a já jen hlídám hranici, kdy lze fotit bez stativu. Jak zde bylo poznamenáno, jsou to jen reportážní obrázky...Jó, když vybalím canon, mělo by to být o něčem jiném, ale stejně je reakce publika nevypočítatelná, soudě z komentářů k fotkám...Jak jsem již jinde poznamenal, názorově se velmi rozcházím s mainstreamovým vnímáním. A jak prý poznamenal borec u pohovorů v šedesátém devátém: mám svůj vlastní názor, ale s ním zásadně nesouhlasím...