Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

První z Děčínského Sněžníku, 11.10.2015 18:47, chorcheee(m), (O přírodě)
Hezký večer,
tak takto rostou václavky na Děčínském Sněžníku. Nejen na pařezu, ale ještě 5 metrů na každou stranu od něj
.
A přijde vám, že tu Aleš přispívá přespříliš? Všiml jsem si joskova komentu "Méně je někdy více" a nevím jak jinak jej chápat. Právě u Aleše si cením, že na rozdíl třeba ode mě, je vždy věcný a takový jako pokorný (to já a Patrik občas jistě na mnohé působíme "namachrovaně"). Takže mi přijde, že je naprosto v pořádku, když třeba s nějakým určením nesouhlasí, že to napíše, nabídne alternativu či alespoň otevře polemiku. Navíc se houby v rekordním čase naučil přímo neskutečně a většinou tak není "mimo mísu". Co říkáte?

Re: První z Děčínského Sněžníku, 11.10.2015 19:14, basset(m), (O přírodě)
Dávej houby a zapomeň na zbytečné diskuse
Co na Sněžníku? Neztratil jsi se?
Já totiž pocházím z Jílového a naposledy jsem tam byl minulý týden na houbách, kam jsem jako malý před 50ti lety chodil do buků na houby s dědou. Ty buky jsou tam dodnes.

Re: Re: První z Děčínského Sněžníku, 11.10.2015 19:28, chorcheee(m), (O přírodě)
To snad, doprčic, není zbytečná diskuse...
Jílovým jsem včera kolem 21. hodiny zoufale projížděl a hledal ubytování. Nakonec jsem spal v autě. I o tom jsem vám chtěl zítra napsat, ale je to zřejmě právě ta zbytečná diskuse...

Re: Re: Re: Re: První z Děčínského Sněžníku, 11.10.2015 19:41, chorcheee(m), (O přírodě)
Nemyslím si, pokud jsou to "naši lidi" (rádi by jistě věděli zda a čím tu ostatní štvou a zařídili se podle toho). Zbytečné by tu bylo pomlouvat Václava Burle...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: První z Děčínského Sněžníku, 11.10.2015 20:05, chorcheee(m), (O přírodě)
Protože Joska pokáral Aleše a ten dal najevo, že vítce (tedy vlastně výtce, jak jsem byl upozorněn
) nerozumí. Já jsem ten "advokát chudých" a budu jím i dál.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: První z Děčínského Sněžníku, 11.10.2015 20:18, chorcheee(m), (O přírodě)
No nic, tak tu fotky a zážitky ze Sněžníku dávat nebudu. Budu si chodit na houby, žít ve svém světě, který zatím pochopilo jen několik lidí a nebudu se snažit tu machrovat, když jsem "jiný"...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: První z Děčínského Sněžníku, 11.10.2015 21:44, Zdeno(m), (O přírodě)
No tak, chorcheeé, nevypadávej z role, nebuď vztahovačný. Nejsi jiný, neujišťuj se v tom, nepěstuj si komplex a nepodezírej ze špatných úmyslů diskutující...Použiji ještě jeden kouzelný výraz od fáfy (byl směrem k Tondovi...). Neskuhrej! (A sofort vybal, jaké to bylo na výletu...).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: První z Děčínského Sněžníku, 12.10.2015 15:39, chorcheee(m), (O přírodě)
Tak já mentálním věkem asi jsem díťě...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: První z Děčínského Sněžníku, 11.10.2015 22:53, Kraken(m), (O přírodě)
Chorcheee neurážej se a přidej raport ze Sněžníku. Čtu rád tvoje příspěvky, teda když se zrovna moc nelituješ.
Nejsi jiný (jen trochu svérázný), ani sám. Taky si myslím, že to Joska přehnal. Aleš jen napsal, co si myslí a to není žádná hrubka. Alespoň v to doufám, to by to tu jinak za moc nestálo.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: První z Děčínského Sněžníku, 12.10.2015 15:38, chorcheee(m), (O přírodě)
Tak já vám večer napíši slohové cvičení
.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: První z Děčínského Sněžníku, 12.10.2015 19:34, Patrik(m), (O přírodě)
Neboj, četl jsem tvou minulou diskuzi a řeknu, že jestli ty jsi divný, tak já ještě víc. Řekni mě mně, kdo dneska nemá facebook? Hned ti odpovím: jsem to já
Ta "obličejová kniha" je pěkná cipovina, chodijou ( chodí ) tam kajjací ( kdejací ) úchylové a maniaci a hekři, tuhle tam přes fejzbůk okradl jakýsik ( jakýsi ) hekr z Ruska sestřence celý obsah počítače a požadoval za to 4000, inač ty všeljaké ( jinak ty všelijaké ) fotky nikdy už neuvidí....Kromě toho tě denně otravuje stovka lidí s žádostí o přátelství, přitom je ani neznáš. E-mail, Google mail či Skype je daleko lepší než tyhle sociální sítě. (Tady se omlouvám Joskovi, že se nesnažím psát spisovně, ale neznám vhodnější spisovné výrazy vystihující popisovanou věc.)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: První z Děčínského Sněžníku, 12.10.2015 20:10, chorcheee(m), (O přírodě)
Tak cipovina to je, ale nechoděj tam jistějen úchylové
. Také se žádostma o přátelství mne cizí lidi moc často nekontaktují...
.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: První z Děčínského Sněžníku, 12.10.2015 21:25, Joska(m), (O přírodě)
Mně se určitě nemáš za co omlouvat, už je spousta Tvých příspěvků, kde už "nemám do čeho píchnout". Ale nijak mě to neštve, fakt!
Jinak sorry za dnešní styl úprav, je to proto, abys správné výrazy poznal. 

Re: První z Děčínského Sněžníku, 13.10.2015 14:15, Hanýžka(m), (O přírodě)
Já tedy nevím, mně nepřipadne namachrovaně ani Patrik a ty ses hodně zlepšil. Aleš občas určování střílí od boku, ale dost se lepší a namachrovaný mi taky nepřipadá. Celkově to tu čtu málo, abych do toho remcala (a kdybych remcala, tak jen kvůli převaze klackomycetů nad lupenatkami). Připadá mi ale, že místo řešení toho, jak kdo koho vidí, by ses měl, Chorchee, podívat na Hvězdnou bránu - Atlantidu. Fyzik Rodney McCay začíná jako nesympatický génius bez sociální inteligence a taktu, na konci už je celkem socializovaný a dokonce má holku! Tož neremcej a zachovej si naději.
Jo a ještě bych dodala, že se mi moc líbí Patrikovo nářečí (narozdíl od hrubek).

Re: Re: První z Děčínského Sněžníku, 13.10.2015 17:53, Patrik(m), (O přírodě)
To je dobře, že alespoň někdo ocení, že tím, jak jsem v podstatě tvrddohlavý (což tvrdí hodně lidí) a nepřestal jsem používat řeč, kterou už se dneska skoro nemluví (myšleno ve městech, kaj se s některýma lidma člověk vůbec nedorozumí), přitom tzv. obecná čeština je taktéž nářečí a kdybych jim mluvil, všeckým by to bylo ukradené!!!
Jinak příští školní rok budeme mět praxe a můžeme si vybrat, kaj budeme chceť, takže by mě zajímalo, jestli v tom vašem Brněnském herbářu máte trošku slušnější sbírku pyrenomycetů a hub z řádů Helotiales a Pezizales. Pokaď ano, jestli by to tam šlo...

Re: Re: Re: První z Děčínského Sněžníku, 13.10.2015 18:54, Joska(m), (O přírodě)
Ale Patriku, ve Tvém případě přece vůbec nejde o tvrdohlavost, ale o lenost! Jak jsi psal v minulém příspěvku, Ty totiž spousty výrazů v češtině vůbec neznáš. Pokud budeš umět to, co bys měl jako středoškolák znát a umět, nikdo Ti to Tvé nářečí vyčítat nebude.
Víš, ony totiž existují nejen záležitosti, o které máš zájem, v Tvém případě momentálně mykologie, ale i něco dalšího, co bys měl v závislosti na své vzdělání znát a umět. Jednostranně zaměřený jedinec sice může vynikat ve svém oboru, ale pro normální život je často nepoužitelný a nezbývá mu nic, než fňukat nad svým životem a nad nespravedlnostmi (často jen podle jeho pohledu), které ho v životě potkají.
Tak, teď jsem se rozepsal trochu podle Tvého stylu. :-)