O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Celostátní výstava, 01.10.2015 18:30, Forrest Run(m), (Houby)

Přátelé, kamarádi!

Od zejtřka je v HK celostátní výstava houbelec a protože toho okolo Hradce zrovna noc neroste, popřemejšlejte, jak byste mohli pomoct z jinejch, houbodárnějších oblastí!;-)
Moje maličkost zejtra po 4.hodině ranní letí směr Marjánky, okolo poledního pojedu po dálnici zpět na Prahu, kam dorazím okolo 14.hodiny, a pak ženu (opět po dálnici) směr HK. Kdybyste mě chěl někdo využít coby rychlýho posla, nasbírejte houby(i deálně i se stručným popisem biotopu, kvůlivá determinaci), hoďte na ně mokrý hadry, ať jsou co nejsvěžejší, a kontaktujte mě do dnešního večera via mail, abysme se sesynchronizovali.

Re: Celostátní výstava, 02.10.2015 12:03, Hanýžka(m), (Houby)

Mokré hadry ne, dle našich zkušeností pak více plesnivějí. Jinak držím pěsti, kolem Brna nic moc neroste.

Re: Re: Celostátní výstava, 02.10.2015 12:30, chorcheee(m), (Houby)

Já jsem v Chocni při přípravě výstavy navrhoval citlivější exponáty lehce oaerosolovat ze střičky směsí insekticidu (zabije larvy bedlobytek a jiných hlodačů) a fungicidu (zabrání růstu plísní na povrchu). Poslali mne s tím někam, že se to nedělá, kdo ty chemikálie bude tady pak dýchat a tak. Prostě jsem se zase ukázal moc nadčasovým. Za pár let se to tak bude na výstavách třeba běžně dělat... .

Re: Re: Re: Celostátní výstava, 02.10.2015 17:26, TondazKralup(m), (Houby)

Z toho si nic nedělej já tím trpím také,říká se tomu "syndrom přehnaného sebevědomí", časem si zvykneš.

Re: Re: Re: Celostátní výstava, 02.10.2015 20:31, Zdeno(m), (Houby)

Nebo budeš populární jako autor výroků o babkách...

Re: Re: Re: Re: Celostátní výstava, 02.10.2015 21:41, Honzík(m), (Houby)

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30