Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

trochu tady rozbiju tu houbovou vánici, 28.09.2015 20:24, karelzbrd(m), (O přírodě)
poněvadž u nás je to s houbama fakt bída. Dneska jsme ve čtyřech našli - čtyři praváky, čtyři klouzky, jednoho smrkové ryzce a asi sedm kozáků. Včera jsem našel jednoho hřiba potočáka a byly řízky. Vyschlé potoky mě šíleně drtěj psychicky. Jeleni ale na to nehleděj a snaží se zachovat rod - fotky jsou oborové:
tenhle toho měl evidentně dost - jelenům pomáhá se zotavit po "protroubené" noci studená lázeň.

Re: trochu tady rozbiju tu houbovou vánici, 28.09.2015 20:24, karelzbrd(m), (O přírodě)

Re: trochu tady rozbiju tu houbovou vánici, 28.09.2015 20:24, karelzbrd(m), (O přírodě)

a jsou znova agresivní. Tenhle mě málem rozmašíroval foťák na stativu, když jsem jej tam ponechal osudu a uklidil se sám za strom, aby mě netrefil... Ty fleky na tělech jsou rány z potyček, na jejichž následky občas někteří z nich zahynou. Není to nic neobvyklého. Často si propíchnou plíci či se jinak smrtelně zraní...

Re: trochu tady rozbiju tu houbovou vánici, 28.09.2015 21:09, karelzbrd(m), (O přírodě)