O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Setkání na Hamru, 27.09.2015 18:14, TondazKralup(m), (Houby)

Dobrý večer všem houbomilcům.Jsem velmi rád,že mám tu čest vložit první příspěvek o této akci.Berte to jako poděkování Zdenovi a jeho choti.Je to tady o houbách,tak by se mělo začít houbou.Přikládám tedy jeden špíček upravený do šerosvitu speciálně pro šéfa této podařené akce.

Re: Setkání na Hamru, 27.09.2015 18:59, chorcheee(m), (Houby)

Zázračná houba čínské medicíny parazitující na kuklách lišajů?

Těším se na podrobnější reportáže z této akce. Až do poslední chvíle jsem myslel, že přijedu. Ovšem až v pátek v noci jsem se navrátil ze Slovenska, kam zítra odpoledne opět jedu (prvně rodinná, nadcházející polopracovní akce). Odřídit v několika dnech tolik km by mohlo být pro mne i okolí letální - věřím, že dva dny "voraz" k bezpečnosti silničního provozu pozitivně přispějí. . Krom toho právě dokončuji kapitoly pro naše skripta pro studenty ČZU, které musíme v nejbližších dnech poslat recenzentům. Omlouvám se všem, kteří toho exota chorcheeeho chtěli poznat (také jsem se na vás těšil) a těším se na info, jak jste se tam měli a co jste našli.

Re: Re: Setkání na Hamru, 27.09.2015 22:22, Zdeno(m), (Houby)

Velmi jsme se na Tebe těšili, Tvůj funclub byl natěšený, ale respektujeme Tvou rozumnou filosofii nepříjezdu...Tož při nejbližší příležitosti reparát...

Re: Setkání na Hamru, 27.09.2015 19:10, alesjirsa(m), (Houby)

Ta housenice je z té hamrské akce ? Abych si případně mohl klepat na čelo, proč jsem tam vlastně nejel také.

Re: Re: Setkání na Hamru, 27.09.2015 19:24, chorcheee(m), (Houby)

Pokud tomu dobře rozumím, je z hamerské akce . Tak uvidíme...

Re: Re: Setkání na Hamru, 27.09.2015 19:46, TondazKralup(m), (Houby)

Ano je.Dokonce z areálu,kde jsme byli ubytovaní.Běžně se tam po nich šlapalo

Re: Re: Setkání na Hamru, 27.09.2015 22:23, Zdeno(m), (Houby)

Ano, houbomil ostřížím zrakem našel nádherné skupinky, které bych nikdy neobjevil...

Re: Setkání na Hamru, 27.09.2015 19:44, Kraken(m), (Houby)

Krásná housenice červená! Už se těším na další lahůdky.

Re: Re: Setkání na Hamru, 27.09.2015 22:24, Zdeno(m), (Houby)

A že jich bylo...Rád uvěřím, že příště dorazíš už i Ty...

Re: Re: Setkání na Hamru, 27.09.2015 23:12, Zdeno(m), (Houby)

Máš je mít...Někteří si splnili životní sny...

Re: Re: Re: Setkání na Hamru, 27.09.2015 23:14, Zdeno(m), (Houby)

Vevanek s Vénou na Děvíně...Zájemci o focení korálovců bukových vítáni...

Re: Re: Re: Setkání na Hamru, 28.09.2015 08:15, TondazKralup(m), (Houby)

Aha tak je to ten kmen,poznávám ho.Nejprve jsem myslel,že jsem špatně pochopil zdenovu navigaci.Při objevu toho korálovce jsem nebyl a když jsem odjížděl domů tak jsem se tam zastavil.Byl tam jen ten malý na spodním kmenu.Ten horní mezitím někdo sklidil.Do té stráně jsem se ale nesápal určitě zbytečně,udělal jsem alespoň něco pro zdraví

Re: Re: Re: Setkání na Hamru, 28.09.2015 09:05, Kraken(m), (Houby)

Krása! Tady je podobný biotop, šplhal jsem do strání a ohledával padlé buky s nadějí, že třeba taky nějakého objevím. Ale našel jsem jen řasnatky a kolonie pýchavek...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30