Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Dnešní nadmíru plodnej houbing na chebsku s Kájinkou a B.Gunem...., 24.09.2015 21:42, Forrest Run(m), (Houby)
Jehož jsme dnes měli tu čest osobně poznat...
...první kolo jsme zmákli s Karolínkou ještě coby tandem, pak už se k nám na to druhý připojil Béda....dozvěděli jsme se, že existuje u nás už půl století nespatřená
Čihovitka blatní
...a dozvěděli jsme se aj o dalších námi doposud nespatřených mykošpecích, na jejichž objevování člověk potřebuje broďáky, teplý spodní prádlo, pevnej provaz a jištění statným, zodpovědným a hlavně TRPĚLIVÝM kámošem!

Re: Dnešní nadmíru plodnej houbing na chebsku s Kájinkou a B.Gunem...., 24.09.2015 21:42, Forrest Run(m), (Houby)

Re: Dnešní nadmíru plodnej houbing na chebsku s Kájinkou a B.Gunem...., 24.09.2015 21:42, Forrest Run(m), (Houby)

...mnozí jej jistě znají z Damyka....áno, je to on, Béda "B.GUN"!
Dělal nám velice pohodovýho společníka, a byť věčně na chvostu, přesto tahal z příkopů jednoho fešáckýho hříbka za druhým!
Bédo, děkujeme za sqělý dopoledne, Draku!
I s tím nedeštěm jsi měl taktéž nakonec pravdu, jsi Mocný Šaman!
Zdravíme i Tvoji mutter a přejeme fše dobré!
Klan Forrestů!:-)
Re: Re: Dnešní nadmíru plodnej houbing na chebsku s Kájinkou a B.Gunem...., 25.09.2015 18:07, alesjirsa(m), (Houby)
Tak takovýhle úlovek jsem už neviděl hodně dlouho. Paráda !

Re: Re: Dnešní nadmíru plodnej houbing na chebsku s Kájinkou a B.Gunem...., 25.09.2015 20:15, b.gun(m), (Houby)
No ty vole, já ti říkal, že se máte fotit beze mne, že na fotkách je to ještě horší, než ve skutečnosti...
Ale teď vážně - děkuji za pozvání a pěkně strávený den, příjemná procházka zakončená zážitkem v podobě zajímavého přesunu autem. A že jsem byl věčně na chvostu? To víš, při velikosti mých obvyklých objektů zájmu jsem navyklý na trochu pomalejší tempo, jinak bych těch mých blech moc neviděl. Zato tvé tempo přesunu po lese dělá čest tvé přezdívce... 

Re: Dnešní nadmíru plodnej houbing na chebsku s Kájinkou a B.Gunem...., 26.09.2015 19:51, Forrest Run(m), (Houby)
Fšem srdečně děkujeme za pozitivní reakce!:-)
V pondělí jedeme na chebsko i s Habiby, když se nás nikdo ani neobtěžoval pozvat do Hamru....holky to né úplně dobře rozdejchávaj, tak se příště polepčete, Amigos:-)