Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Fčera na mladoboleslafsku a v Praze, 22.04.2013 09:23, Forrest Run(m), (O přírodě)
U MB zatím jedou kačky "jen" pod třešněma, ale i tak jsme si pěkně zahoubařili i zafotili....fotili jsme Ohnifce zimní i krasočíšky.
I tady bych rád poděkoval Františkovi "Pištorovi" za inspiračku.
Odvezli jsme si asi kilko a půl kačenek, další vlnku čekám do tejdne.
Po návratu do Stověžatý se mi ozval jeden bejvalej pacient, kterýmu jsem kdysi bylinkama vyléčil nějaký trable s játrama a se žaludkem a pozval mě v rámci "účinné vděčnosti" na svoje rodinný kačenkový místo....musel jsem slíbit, že tam bez něj nepolezu...byl jsem dost skeptickej, ani foťák jsem si ke svý škodě nevzal...co tam ale ve starý třešňofce s příměsí trnek bylo, to byla "Kačení Země Zaslíbená"

...uááááá
....za 40 minut skoro 10kg!...co Vám budu povídat, zmocnil se mě loveckej rauš a nedbaje na trny jsem sápal!:-)
Jakže je to v tý reklamě na HornBach?
"A teď VY!"

Re: Re: Re: Re: Fčera na mladoboleslafsku a v Praze, 22.04.2013 22:20, Zdeno(m), (O přírodě)
Nó, závist (invidia) je ještě horší, smilstvo (luxuria) lákavější, ale pýcha (superbia) odsouzeníhodnější. Přidáme-li nepřiměřený hněv (ira), lakomství (avertia) s leností (acedia), máme kompletní arzenál lidského chování a aktivit, houbařské nevyjímaje...Možná se někdo někde pozná, ale spíše se vše odehraje v totální negaci nabízeného...A to, prosím, tenhle výčet kritizovaných vzorců chování pochází od Řehoře prvního, bratru 1500 let proti proudu času...