Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Upoutávka na kvíz, 30.06.2015 18:00, alesjirsa(m), (Kvízy)
Ahoj,
jak jistě víte, zítra je opět první den v měsíci a tradičně každý měsíc v tento den od 18:00 h je kvíz, který se skládá z pěti fotek nasbíraných za určitý měsíc (červen).
Všechno zůstává beze změny, až na jedno - tentokrát bude pětka botanická, jako to dělá Zdeno. Kvíz bude trvat do doby, než vítěz určí správně všechny položky. Poté se hra definitivně ukončí. Kvíz může trvat maximálně 2 dny.
Zde máte zatím malou ochutnávku.

Re: Upoutávka na kvíz, 30.06.2015 18:09, chorcheee(m), (Kvízy)
To bude asi nějaký živočich, že?
. Jsem se chtěl ještě zeptat, co se stane, když po 2 hodinách nebude vyluštěno...no a nyní koukám, že blbě čtu, že max. je 2 dny. Tak to asi bude stačit 
Re: Re: Upoutávka na kvíz, 30.06.2015 18:14, alesjirsa(m), (Kvízy)
Já ti nevím, ale ať se koukám, jak se koukám, na fotce žádného živočicha nevidím. 
Když se kvíz nevyluští do dvou dnů, tak bude vyhodnocení podle úspěšnosti zúčastněných. Nic víc, nic míň. 

Re: Re: Upoutávka na kvíz, 30.06.2015 18:19, alesjirsa(m), (Kvízy)
Jasně, je to ona. 

Re: Re: Re: Upoutávka na kvíz, 30.06.2015 18:28, chorcheee(m), (Kvízy)
Tak to bylo myšleno...
.

Re: Re: Re: Re: Re: Upoutávka na kvíz, 30.06.2015 19:39, chorcheee(m), (Kvízy)
Zdeno mne už možná nemá rád
.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Upoutávka na kvíz, 30.06.2015 20:36, Zdeno(m), (Kvízy)
Líbí se mi Tvoje obraty jako třeba sociální idiot...Podle dřívější defektologické odborné nomenklatury mentální insuficience existovaly podle stupně postižení pojmy debil, imbecil, kretén a idiot...A Ty si hned přisvojíš maximum a to ještě v jiné oblasti. Půvabné, řekla by Katka...