O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Upoutávka na kvíz, 30.06.2015 18:00, alesjirsa(m), (Kvízy)

Ahoj,
jak jistě víte, zítra je opět první den v měsíci a tradičně každý měsíc v tento den od 18:00 h je kvíz, který se skládá z pěti fotek nasbíraných za určitý měsíc (červen).
Všechno zůstává beze změny, až na jedno - tentokrát bude pětka botanická, jako to dělá Zdeno. Kvíz bude trvat do doby, než vítěz určí správně všechny položky. Poté se hra definitivně ukončí. Kvíz může trvat maximálně 2 dny.
Zde máte zatím malou ochutnávku.

Re: Upoutávka na kvíz, 30.06.2015 18:09, chorcheee(m), (Kvízy)

To bude asi nějaký živočich, že? . Jsem se chtěl ještě zeptat, co se stane, když po 2 hodinách nebude vyluštěno...no a nyní koukám, že blbě čtu, že max. je 2 dny. Tak to asi bude stačit

Re: Re: Upoutávka na kvíz, 30.06.2015 18:14, alesjirsa(m), (Kvízy)

Já ti nevím, ale ať se koukám, jak se koukám, na fotce žádného živočicha nevidím.
Když se kvíz nevyluští do dvou dnů, tak bude vyhodnocení podle úspěšnosti zúčastněných. Nic víc, nic míň.

Re: Upoutávka na kvíz, 30.06.2015 18:16, Pavla, (Kvízy)

Pokud je to ten samý živočich, kterého jsem poprvé našla v sobotu i já, tak by to mohla být válečkovka keříčkovitá. Ano nebo jo? ;)

Re: Re: Upoutávka na kvíz, 30.06.2015 18:19, alesjirsa(m), (Kvízy)

Jasně, je to ona.

Re: Re: Re: Upoutávka na kvíz, 30.06.2015 18:28, chorcheee(m), (Kvízy)

Tak to bylo myšleno....

Re: Re: Re: Re: Upoutávka na kvíz, 30.06.2015 19:02, Zdeno(m), (Kvízy)

Hm, tady se žertuje už před kvízem...

Re: Re: Re: Re: Re: Upoutávka na kvíz, 30.06.2015 19:39, chorcheee(m), (Kvízy)

Zdeno mne už možná nemá rád .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Upoutávka na kvíz, 30.06.2015 20:32, Zdeno(m), (Kvízy)

Hm, teď bych se měl urazit. Kdo má pro tebe větší pochopení než já?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Upoutávka na kvíz, 30.06.2015 20:36, Zdeno(m), (Kvízy)

Líbí se mi Tvoje obraty jako třeba sociální idiot...Podle dřívější defektologické odborné nomenklatury mentální insuficience existovaly podle stupně postižení pojmy debil, imbecil, kretén a idiot...A Ty si hned přisvojíš maximum a to ještě v jiné oblasti. Půvabné, řekla by Katka...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30