Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Malý technický ujišťovací dotaz, 26.06.2015 17:19, alesjirsa(m), (O fotografování)
Normálně bych to dal do určovny, protože se jmenuje určovna-poradna, ale myslím si, že takto bude odpověď rychlejší a já bych ji potřeboval ještě dneska, poněvadž zítra jdu znovu na houby.
Tak tedy k věci: Na mém foťáku (předpokládám, že je tomu tak i na Vašich) jsou fotky pojmenovány, samozřejmě ještě než si je pojmenuji sám, jako DSCN...nějaké číslo... (pokud to je originál) nebo RSCN...nějaké číslo... (pokud to je již upravená fotka). O to mi však nejde. Mě zajímají ta čísla. Čísluje se to podle počtu nafocených fotografií. Protože letos jsem se s focením hodně činil, právě dnes jsem dosáhl fotky s názvem RSCN9949 (tedy už jsem od té doby, co fotím, nafotil 9949 fotografií). Ještě 51 fotek a mám hranici 10000. Asi mám zbytečné obavy, tedy aspoň doufám, ale i tak ... má otázka zní: Co se stane, jakmile překročím hranici 9999 fotografií ?

Re: Malý technický ujišťovací dotaz, 26.06.2015 17:40, basset(m), (O fotografování)
začne to číslovat znovu od 0000

Re: Re: Malý technický ujišťovací dotaz, 26.06.2015 18:20, chorcheee(m), (O fotografování)
To by mne zajímalo, čeho se Aleš obával, že může nastat
.
Re: Re: Malý technický ujišťovací dotaz, 26.06.2015 18:42, alesjirsa(m), (O fotografování)
Díky. Tak to se mi ulevilo.
Já vím, byl to asi nesmysl se něčeho obávat, ale i tak jsem se chtěl radši ujistit, aby mne nic nepřekvapilo.

Re: Re: Re: Malý technický ujišťovací dotaz, 26.06.2015 18:53, Jáchym, (O fotografování)
Vždy, kdy se vynuluje počítadlo, konstatuji: dalších deset tisíc...
Re: Re: Re: Re: Malý technický ujišťovací dotaz, 26.06.2015 18:59, alesjirsa(m), (O fotografování)