Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Císařka v atlase a poděkování Romčovi:-), 07.02.2012 00:48, Forrest Run(m), (O přírodě)
Tak už funguje i fotoportfolio nicků a navíc i pohodlný listování ála fotoalbum u fotek jednotlivejch druhů, Romčo, díky, moc si toho vážíme, prosím, informuj nás průběžně, ať to můžeme hnedle otestovat a zpřipomínkovat!;o)

K císařce jsem lupnul i jednu fotku biotopu, budou přibejvat, jak se na to budu při focení houbelec zaměřovat, postupně se takhle propracujeme až k biotopovýmu holotypu!;o)
Za laskavý a hlavně nadmíru užitečný telefonický konzultace právě stran biotopů....sám jsem totiž viděl jen jeden, tak jsem nechtěl vyvozovat ukvapený závěry..... bych rád poděkoval Jiříkovi Burlíkovi i Vladimírkovi Antonínovi!

Re: Císařka v atlase a poděkování Romčovi:-), 07.02.2012 00:48, Forrest Run(m), (O přírodě)
A když už jsme u těch biotopů, právě tohle bude za pár tejdnů aktuální Smržouni kuželáci a spolu s nima jako bonus i kačenky

....mladá jasenina s výmladkama a vyšší vrstvou listovýho opadu, buď na vápenci nebo na jiným bazickým podkladu...čedič a pod.

Re: Císařka v atlase a poděkování Romčovi:-), 07.02.2012 00:48, Forrest Run(m), (O přírodě)

Tady jsme se s Kájinkou neshodli, která fotka je hezčí, rozsuďte nás, please!