O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Přidání nového druhu do Atlasu s cizí fotografií, 15.06.2015 08:18, chorcheee(m), (O přírodě)

Poradíte mi, prosím, jak založit nový druh a použít fotografii z diskuze tak, aby byl uveden správný autor? Nemohu na to přijít. Když:

1/ Založím druh bez vložení titulní fotografie a poté v diskuzi přiřadím fotografii k tomuto druhu, nevloží se jako titulní, a nebo

2/ Když si obrázek stáhnu a použiji jako titulní, budu nesprávně uveden jako autor já.

Jak z toho ven? A proč titulní fotografii může mazat jen fáfa? To mne také trápí - když už si něco vložím (a titulní fotografii vložit můžu), měl bych si to také mít možnost smazat, což?

Omlouvám se, že píši sem a ne do vývoje, ale tady je větší provoz. Pak můžu smazat...

Předem díky a hezký den.

Re: Přidání nového druhu do Atlasu s cizí fotografií, 15.06.2015 09:03, basset(m), (O přírodě)

v postupu ad 1)
- pokračuj přidáním fotky z diskuse
- pak otevři houbu v atlasu, objeví se dole obrázek a dej přidat jako titulní fotografii - autor fotografie tam zůstane

Re: Re: Přidání nového druhu do Atlasu s cizí fotografií, 15.06.2015 09:37, chorcheee(m), (O přírodě)

Aha, musí se dát editovat a pak to nabízí, už vidím. Dík.

Re: Přidání nového druhu do Atlasu s cizí fotografií, 15.06.2015 19:16, alesjirsa(m), (O přírodě)

Já zase můžu dělat jen to, že se zkusím pustit do určování hub. Bránovitec dvoutvarý ?

Re: Re: Přidání nového druhu do Atlasu s cizí fotografií, 15.06.2015 21:31, chorcheee(m), (O přírodě)

Výborně Aleši, je to on. PR Coufavá - dřevomilkový zlatý důl.

Re: Re: Re: Přidání nového druhu do Atlasu s cizí fotografií, 15.06.2015 21:38, alesjirsa(m), (O přírodě)

Musím se přiznat, že jsem prvně myslel na bránovitec jedlový, než jsem si všiml, že to, na čem roste, je nejspíš listnáč.

Re: Re: Re: Re: Přidání nového druhu do Atlasu s cizí fotografií, 15.06.2015 23:16, chorcheee(m), (O přírodě)

Ano, je to s největší pravděpodobností buk.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30