O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Blahopřání ke jmeninám, narozkám a vřelá vítačka!:-), 19.03.2013 18:50, Forrest Run(m), (O přírodě)

Tož Josko, fšecko NEJ a MAX k svátku, hlavně tu sexuélní svěžest!:-)

Kríšo, dovol, abych Ti za sebe i za Kájinku dodatečně od srdce popřál k sladkým sedmnáctinám...takže Tobě taky takovou porci jako Chozému!:o))
A tady od nás máte jednu muchu evidentně vyrostlou na mamutím trusu!;-)

Srdečně tu rovněž vítám Standulína "Léto"....buď zdatným a nekonfliktním přispěvatelem, Ogaro a rádi se s Tebou brzy uvidíme v Hustopečích....Osaďáku, budeš to muset zvednout vo štok;-) nebo budeme chodit do Tvýho sklípku na směny!;o))

P.S.: Přiznám se, že ač obvykle škodolibej nejsem, tak u tohodle jsem se opravdu pobavil.....a tohle bude i takový malý zadostiučinění pro Josku, Zdena, Krakena i mnoho dalších....zaregistrovali jste, jak se Robi ztrapnil doslova na mezinárodní úrovni, když mu na nahuby.sk Jarda Malej v dobrým vytknul nedostatky jeho fotek?
To byly "Císařovy Nové Šaty"!:-)

Tamní admin Robiho nejjedovatější výrazy smáznul....Jarynovi tam nadával do Malejch Metrosexuálů a to, že si ho dovolil kritizovat, (předesílám, že kamarádsky a konstruktivně), mu tam rovněž vyčetl jako charakterovou vadu Jak ze sebe Robi udělal Ješitnýho Trotla světovýho formátu

Re: Blahopřání ke jmeninám, narozkám a vřelá vítačka!:-), 19.03.2013 23:08, Zdeno(m), (O přírodě)

Neřeším a nepřepínám...Víra v boží mlýny mi mnohdy dost pomohla a přesvědčení, že vše se jednou dostane do potřebné rovnováhy, mi umožňuje pohodový nadhled a potřebnou střízlivost při posuzování skutků a postojů...Včetně mých...

Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, narozkám a vřelá vítačka!:-), 19.03.2013 23:12, Zdeno(m), (O přírodě)

Jinak díky za přání Kryštofovi, je to všestranně zdatný ogar, jen toho času spolu je tak nějak málo...

Re: Blahopřání ke jmeninám, narozkám a vřelá vítačka!:-), 20.03.2013 05:48, Lesní.muž, (O přírodě)

Forestře, víš co je zajímavé? Ten človíček měl starosti, že se podepisuji svým blogem, sám má přezdívku "houbareni.cz" no jinde to asi trpí.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30