O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Malá úvaha..., 21.05.2015 09:04, Zdeno(m), (O přírodě)

Pane vrchní, platím...Tak to máme deset tisíc příspěvků. Že to jste vy, tak dám dumpingovou cenu dvě minuty za kus. Tak to od oka máme přes tři stovky hodin a to je, to je, bratru čtrnáct dní nepřetržitého přispívání a psaní textů. A co fotky? To raději počítat nebudu...Ono se to nezdá...

Re: Malá úvaha..., 21.05.2015 09:23, chorcheee(m), (O přírodě)

No jo, právě jsem si před pár dny říkal, že tu napíši zamyšlení, až Zdeno překročí 10 litříků . A nyní sám pan velkopříspěvkář mne předběhl . No, co už, ono se to bez mého zamyšlení obejde. Jdu radši vymýšlet, jak popsat transport vody a minerálních živin v kořeni tak, aby to studenti pochopili, a aby je to moc nenudilo .

Re: Re: Malá úvaha..., 21.05.2015 09:29, Zdeno(m), (O přírodě)

To byla především matematická zajímavost, stejným postupem jsem spočítal, že jsem strávil za volantem za padesát let vlastnictví řidičáku přes dva roky života...

Re: Re: Re: Malá úvaha..., 21.05.2015 09:30, chorcheee(m), (O přírodě)

Ještě památeční screen...

Re: Re: Re: Re: Malá úvaha..., 21.05.2015 09:33, Zdeno(m), (O přírodě)

Telepatie...Taky jsem si ji cvaknul...Škoda, že na nahoubách podobný systém není, tam mám přes deset tisíc fotek, takže příspěvkových jednotek také více...

Re: Re: Re: Re: Malá úvaha..., 21.05.2015 18:55, alesjirsa(m), (O přírodě)

Mám takový technický dotaz. Jak se dá takhle z internetu z určitých stránek udělat screen ?

Re: Re: Re: Re: Re: Malá úvaha..., 21.05.2015 19:12, basset(m), (O přírodě)

PrtSc tlačítko nebo Alt-PrtSc a pak vložit Ctrl-V do nějakého grafického editoru a pracovat jako s fotkou.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Malá úvaha..., 21.05.2015 22:03, Zdeno(m), (O přírodě)

Ty jo, já geniální ajťák sice nerozumím těm tlačítkům, ale vzal jsem foťák a vyfotil monitor s požadovanou stránkou...No, nekupte to...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Malá úvaha..., 22.05.2015 00:02, basset(m), (O přírodě)

Ovšem tohle by zase nenapadlo mne

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Malá úvaha..., 22.05.2015 12:47, alesjirsa(m), (O přírodě)

Tento přístup už jsem zkoušel, ale žádný hodnotný výsledek jsem z toho nevydoloval. Jinak to, co jsi mi, Jindro, radil, mně nějak nefunguje. Mačkám to tlačítko, které jsi mi řekl (aspoň ho tu mám na klávesnici vyznačené), ale nic se neděje ...???...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Malá úvaha..., 22.05.2015 14:20, mipera, (O přírodě)

Aleši, ono se nic neděje, ale když dáš vložit, tak Ti to určitě naskočí.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Malá úvaha..., 22.05.2015 14:23, mipera, (O přírodě)

Mně toto tlačítko funguje, doposud jsem o něm nevěděla. Ve Windows 8.1 mám na liště stažené Hornil StyleCapture a mohu si vyfotit celou obrazovku nebo pouze část. Print Sreen je rychlejší, dám pouze Ctrl-V a mohu třeba odeslat. U Hornil StyleCapture musím uložit a přikládat jako přílohu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Malá úvaha..., 22.05.2015 17:26, alesjirsa(m), (O přírodě)

Asi zatím nemám žádný program, kam to vložit, neboť na plochu to nejde, že ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Malá úvaha..., 22.05.2015 17:33, mipera, (O přírodě)

Já si ťuknu na tlačítko a tím dostanu do paměti obraz na monitoru,jako když používáš Ctrl-C. Potom si otevři třeba Word a dej Ctrl-V. Já to například vložila rovnou do e-mailu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Malá úvaha..., 22.05.2015 19:11, karelzbrd(m), (O přírodě)

na některém noťasu je "printsken" podporován stisknutím třeba Fn...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Malá úvaha..., 22.05.2015 22:41, Honzík(m), (O přírodě)

...otevřu zonera a dám "vložit"(někam do složky).Rovnou můžu editovat...

Re: Malá úvaha..., 21.05.2015 15:17, Martin(m), (O přírodě)

...však já už se ke 150 taky hrabu....

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30