O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Statistika podle let a ročních období, 29.04.2015 13:09, chorcheee(m), (O přírodě)

Kolegové,

tak ta sezonalita příspěvovosti na naše stránky vypadá trošku jinak, než jsem čekal, ale každopádně zajímavé...

První Počet založených vláken v každém ročním období každého roku

(aby se nám netloukly dvě zimy každý rok, dal jsem podzim až do konce každého roku, je to pár dní, na výsledky to skoro žádný vliv nemá). Jinak graf myslím nepotřebuje komentáře...

Re: Statistika podle let a ročních období, 29.04.2015 13:09, chorcheee(m), (O přírodě)

A zde Celkový počet příspěvků pro každé roční období každého roku

...Ještě si říkám, kdyby vás náhodou mátly ty spojnice bodů. Opravdu jsou to jen spojnice, které mají naznačit trend. Žádnou informaci o tom, co se dělo v kratších časových horizontech, než je roční období, nenesou!

Re: Re: Statistika podle let a ročních období, 29.04.2015 13:36, chorcheee(m), (O přírodě)

Ještě mne napadá, že zajímavé by bylo takto porovnat i počet vkládaných fotografií, ale na to nemám data.

No a úplně nejzajímavější by byl vývoj kvality fotografíí v čase a čeho se týkají (houby, příroda, blbosti...). Ale to by se musela sestavit porota, ta by celou historii prošla a fotky oznámkovala a otagovala. A k tomu se dobrovolně teda nehlásím .

Re: Re: Re: Statistika podle let a ročních období, 29.04.2015 20:24, gazela(m), (O přírodě)

Proč tak skromně? I ty jsi se objevil loni v pozdním podzimu. Dále pak např. Véna, Pavla, Machaon, o něco dřív Vevanek, Patrik.....(a určitě jsem na někoho zapomněla). Statistika nuda je, má však cenné údaje... (umím to i zazpívat) Dík za zpracování, teď je to jasný

Re: Re: Re: Re: Statistika podle let a ročních období, 29.04.2015 20:37, chorcheee(m), (O přírodě)

Gazelo: Přesně tak, ten příliv lidí v poslední době je veliký a mám z něj radost. To co nyní napíši bude možná působit špatně (a už mám tady dnes vroubek ), ale napíši to: Jsem líný se registrovat a vkládat příspěvky i na jiné servery. K nahouby.cz nemám nostalgický vztah a dnes podle mne nemá úroveň. Naopak Houbaření je odborně a asi i kvalitou fotek stále nad náma. Občas tam nakouknu a mnohé se přiučím. Ale stejně jsem líný tam něco dávat (a stačí, že tady štvu vás ). Je tedy logické, že mám radost ze vzrůstající konkurenceschopnosti webu, kde jsem se jakžtakž asimiloval...

Re: Re: Statistika podle let a ročních období, 29.04.2015 16:49, alesjirsa(m), (O přírodě)

Velice zajímavé, jinak kdyby vás zajímalo, že to v roce 2014 na podzim takto narostlo, tak to je proto, že od té doby jsem tu já. (to byl jen vtip ;) )

Re: Re: Re: Statistika podle let a ročních období, 29.04.2015 17:08, chorcheee(m), (O přírodě)

Nene, to není vtip, to je fakt . Mě to taky včera napadlo. Na podzim 2014 vzrostl zejména průměrný počet reakcí na vlákno . Ten byl jinak dost stálý (kolem 7), ale právě na podzim 2014 vyskočil na asi 10. A to je myslím opravdu hlavně Tvá zásluha .

Re: Re: Re: Re: Statistika podle let a ročních období, 29.04.2015 17:16, alesjirsa(m), (O přírodě)

Nu což, popřít to nemohu.

Re: Statistika podle let a ročních období, 29.04.2015 13:09, chorcheee(m), (O přírodě)

A doplním pár krajinkami z pondělního výletu:
Národní přírodní památka "Pastvisko u Lednice"

Re: Re: Statistika podle let a ročních období, 30.04.2015 10:33, gazela(m), (O přírodě)

Oko. Hezké

Nějak si uvědomuji, že ty mokřadní biotopy mne baví asi nejvíc...

Re: Re: Statistika podle let a ročních období, 29.04.2015 18:33, vevanek, (O přírodě)

Zajímavý biotop. Takový tu nikde poblíž nemám. Proto se mi líbí i fotky Osady, který taky dává fotky z mokřadů.

Re: Re: Re: Statistika podle let a ročních období, 29.04.2015 18:49, alesjirsa(m), (O přírodě)

Také o ničem takovém nikde nevím. Škoda ...

A toto na závěr jsem si nemohl odpustit . Hezký den.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30