Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Re: Odbočení z R7, 24.04.2015 01:00, Kraken(m), (O přírodě)
Nasekal jsem pochopitelně hromadu snímků, ale radši už končím. Začínají se zvedat hlasy, že na stránkách o houbách mají být houby. Tak jedna, nebo dvě kytičky na konci příspěvku by se prý dala tolerovat. Ovšem jen se zajímavou informací z internetu. Takže jednu přidám: Dříve byl hlaváček jarní lidovými léčiteli užíván (podle dr. V. K.: Český herbář, nakladatelství Alois Hynek) k povzbuzení místo španělských mušek. Dnes by se řeklo místo viagry.

Re: Re: Odbočení z R7, 24.04.2015 08:10, MACEK, (O přírodě)
Poučný příspěvek, MUDr Uzel by byl bez provizí za viagru a my zdravější a sexu i třeba chtivější! Potěší, že Hlaváčkům se daří i v Čechách. Hezký foto včetně písemného doprovodu. Lepší než čekat, až zaprší a porostou houby. Prázdné stránky/neaktivní/- jsou jak žádné stránky.

Re: Re: Odbočení z R7, 24.04.2015 08:56, vevanek, (O přírodě)
Moc pěkné
U nás hlaváčci nerostou a tak jsem ráda, že se můžu s nimi seznámit na těchto stránkách. Kdyby rostly houby, tak je sem houbaři určitě dají. A až začnou růst a budou se tu objevovat plné košíky hřibů, tak se to zase nebude někomu líbit. Vždyť proto se tu udělaly sekce zvlášť na houby a na přírodu. Tvůj příspěvek je v sekci O přírodě, tak v takovém příspěvku nevidím žádný problém. Jak píše Petras ... nenech se ...
Re: Re: Re: Odbočení z R7, 25.04.2015 11:48, Kraken(m), (O přírodě)
Nenechám!
Ostatně, ani jsem se tím necítil být nějak zvlášť osloven, bylo to na jiných stránkách. Jen nemám rád lidi, kteří vždy vědí, jak by to mělo být, sami pro to nic nedělají a jen poučují. Připomínají mi některé filmové kritiky, kteří sami nikdy nic nevymysleli a nikoho neoslovili. Ovšem přesně vědí, co ti, kteří se o to více, či méně úspěšně pokoušejí, dělají špatně.