Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Stupně vítězů..., 17.04.2015 22:09, Zdeno(m), (Kvízy)
Dnešní partie byla velmi zajímavá razantním vstupem Patrika. Vypadalo to, že za deset minut bude konec, ale nějak se to zadrhlo...Nakonec Max(mh) zaslouženě slízl smetanu a mlaďoši se promptně připojili...Rád přidám názor, že fandím všem, kteří obohacují druhé a přitom na sobě pracují. Díky Patrikovi a Alešovi se úroveň stránek posouvá nahoru a vo tom je život...Chorcheeé, coby nejvzdělanější borec, se rád dělí o znalosti, o kterých se nám, amatérům, ani nesní...A ta řada zdatných komentátorů a diskutérů, kteří mantinely vědění tlačí ven...Ale, in medias res, tedy k věci...Blahopřání mh, dík všem. Míhavku samozřejmě uznávám jak odbarvenou, tak přisedlou, rozdíly jsou, jak správně poznamenal Patrik hned zkraje, minimální, jak mikro tak makroskopicky...Pokochejte se kapkami, je možné, že příští kvíz odpadne, ne ovšem, že bych už stávkoval, ale čekají mne jiné aktivity, jejichž časový horizont nejde přesně vymezit...

Re: Stupně vítězů..., 17.04.2015 22:34, karelzbrd(m), (Kvízy)
ta fotka je super
Re: Stupně vítězů..., 18.04.2015 08:21, alesjirsa(m), (Kvízy)
Musím přiznat, že tento kvíz byl plný věcí, které jsem neznal. Takže zase jsem o něco chytřejší.
Opět děkuji za kvíz, Zdeno. Takže budu se, tentokrát na 200% těšit za 14 dní.

Re: Re: Stupně vítězů..., 18.04.2015 09:05, Pavla, (Kvízy)
Ani já nebyla zalezlá v ulitě, ale vyhledávala o 106. Mám radost, když najdu v kvízu něco, co jsem už viděla na vlastní oči. To je potom jiné určováníčko než z atlasu, takže březovník a šupinovka brnkačka levou zadní. Navíc mi vždy vytanou vzpomínky nejen na místa, kde jsem je poprvé našla, ale i na drobné příhodičky s nimi spojené. Své první žluťoučké šupinovky jsem zahlédla za jízdy autem, takže PRRR, prozkoumat a nafotit. Z prvního březovníku, který jsem našla na naší místní sopce haldě Ema, která je mmch. stále činná a stoupají z ní plynové obláčky, jsem si vyrobila svou první houbařskou PéeFku. A i tu kyčelnici jsem nakonec díky nápovědě „kostlivce z bučin“ dala, ;) takže u mě taky spokojenost. Díky a samozřejmě gratulace klukům, jsou fakt dobří

Re: Stupně vítězů..., 18.04.2015 09:34, gazela(m), (Kvízy)
Ač sama mám kyčelní kloub po operaci, kyčelnici cibulkonosnou nedám a nedám, ač tuším, že už tu jednou byla. A ostatní? Než to z té hlavy vydoluji a pojmenuji, už to tu většinou bývá... Ale proč se přesto nesnažit, že.
A k té tvé aktivitě na příští týden. Přeji ti, ať vše dobře dopadne nejen ke spokojenosti tvé, ale i mistra operatéra
(což nemusí být vždycky ve shodě). A taky k narozeninám, které slavíš koncem příštího týdne, přeji hodně štěstí, hodně zdraví a ať tě život stále baví

Re: Re: Stupně vítězů..., 18.04.2015 10:10, alesjirsa(m), (Kvízy)
Tady se člověk dozvídá stále více věcí.
Tak všechno nejlepší předem, Zdeno.