Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Re: ...kousek přírody..., 17.04.2015 21:15, chorcheee(m), (O přírodě)
Vlku, nemůžeš, do rodidel, počkat než skončí kvíz? (Zkouším, zda by alternativní metody vysvětlování mohly zafungovat
. Uznávám jak slušné, tak sprosté metody, jen člověk musí mít pocit, že je při používání obou sám sebou, že se neznáslilňuje, že někomu neleze do vedlerodidel... A já jsem hodně černobílý, takže to tak snad většinou je...).

Re: Re: Re: ...kousek přírody..., 17.04.2015 21:17, chorcheee(m), (O přírodě)
Ano, Zdenovi to - již z minulosti vím - vadí, takže jsem reagoval zcela adekvátně!

Re: Re: Re: Re: ...kousek přírody..., 17.04.2015 21:34, Zdeno(m), (O přírodě)
Vzhledem k tomu, že je soutěž vyhlášena v daném čase, jeví se mi logické a slušné nechat ji proběhnout...Jak jsem již poznamenal, vnímám obsedantní publikování a přitom ignorování kvízu přinejmenším jako...No, nechť si každý doplní...Kvíz nenasekám za pár minut, ale naštěstí se objevili další šikovní následovníci, takže se mohu se v klidu vypařit, těch pár stovek pátků stačilo...
Re: Re: Re: ...kousek přírody..., 17.04.2015 22:20, vlk(m), (O přírodě)
...odklikni si do rodidel kvíz a seš jen v kvízu né...na to se to snad zavedlo...pokud to tak vadí, tak dejte kvízu 30 minut, nebo hodinu, nebo dvě...a my co nekvízujem se přizpůsobíme...nebudu sem nakukovat jestli už je konec nebo ne...

Re: Re: Re: Re: ...kousek přírody..., 17.04.2015 22:24, chorcheee(m), (O přírodě)
To je pravda
. Taky uznávám, že to Zdeno dnes zbytečně zdržoval. Vždyť co je špatného na tom, že by to tentokrát bylo za 15 min hotové...?
Re: Re: Re: ...kousek přírody..., 17.04.2015 22:25, kápo(m), (O přírodě)

-jeden moderátor "rodidluje" na druhýho
,při předpokládané inteligenci zůčastněných bych viděl hledání řešní po stránce moderátosko-adminské.
Proč zbytečně křížit kvíz s diskuzí? Býval tu pro kvízy chlíveček,proč kvíz,o který je zájem neprobíhá na paralelní koleji,aby netrhal diskuzi a diskuze netrhala kvíz? Myslím,že strach o zapadnutí kvízu,když bude mimo hlavní proud nehrozí,případně by se dal zvýraznit červeným polem s odpočítáváním času do začátku na první stránce

Re: Re: Re: Re: ...kousek přírody..., 17.04.2015 22:44, Zdeno(m), (O přírodě)
Ten chlíveček byl na jiný typ kvízů, tohle je živé, copak jsi nebýval coby elév na nahoubách? Ono to je o něčem jiném. O bazální empatii, slušnosti a ohledu k druhým...To není o zapadnutí, ani o představě, že je to povinné, ale třeba o tom, když vidím frontu z vedlejší silnice, automaticky alespoň jednoho pustím před sebe...O moderátorství raději pomlčím...Jinak vítej u nás a věz, že co neprodiskutujeme, to dopředu nepůjde...Podněty doufám admin vyhodnotí...
Re: Re: Re: Re: Re: ...kousek přírody..., 17.04.2015 23:00, kápo(m), (O přírodě)

když vidím frontu z vedlejší silnice, automaticky alespoň jednoho pustím před sebe....,ale když ne,musím být připraven brzdit,nebo hodit myšku,kdyby mi tam vletěl

a když to dobře dopadne,vypičuju ho někde stranou,kde to nenaruší bezpečnost provozu ostatních účastníků......ale dost filosofie