Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Pěkný pondělní večír všem, 13.04.2015 19:19, Pavla, (O přírodě)
ale nejdřív musím popřát vše nej k dnešnímu svátku Alešovi, a protože je to jeden ze zdejších „benjamínků“, dovolím si přidat kousek šišlavé poezie s názvem „Bášeň pro Aleše“:
Když jdem lešem za Alešem,
košíček hub vždy přinešem.
Přestože je houbař mladý,
s přírodou on ví si rady.
Tu určí houbu, tam fotne myš,
otráví ho snad jenom hmyž 
Re: Pěkný pondělní večír všem, 13.04.2015 19:25, alesjirsa(m), (O přírodě)
Moc děkuji za přání a za krásnou "bášeň". Prvo s/š enky jsou nádherné. 

Re: Re: Re: Re: Pěkný pondělní večír všem, 14.04.2015 09:04, Hanýžka(m), (O přírodě)
Alešovi k svátku přeji, ať se mu dobré věci dějí.
Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný pondělní večír všem, 14.04.2015 17:35, alesjirsa(m), (O přírodě)
Děkuji mnohokrát, snad to tak bude. 

Re: Pěkný pondělní večír všem, 13.04.2015 19:19, Pavla, (O přírodě)
Dále se pokorně skláním před všemi nálezy kačenek a smržů. Taky bych chtěla nějaké najít, ale copak můžu, když mám rodinu, která místo toho, abychom hledali v sobotu kačky v lese, naplánuje svatbu? Ještě, že se novomanželé po obědě rozhodli pro focení v místním parku ...

Re: Re: Re: Pěkný pondělní večír všem, 14.04.2015 09:05, Hanýžka(m), (O přírodě)
Ženatí muži se dožívají vyššího věku, tak si nestěžuj. Po fotkách kačenkové dobroty nikoho nepřesvědčíš, že se nemáš dobře.

Re: Pěkný pondělní večír všem, 13.04.2015 19:19, Pavla, (O přírodě)
... mezitím, co se nakrucovali před různými stromy, já, vědoma si časové tísně, šmejdila chaoticky po parku. Fotky jsou jehlé šitou horkou, neb slavnostní oděv mi umožňoval při focení jen decentní připoklek, ale odměna byla ... prvonález závojenky jarní ;)
Re: Re: Pěkný pondělní večír všem, 13.04.2015 19:23, alesjirsa(m), (O přírodě)
Gratuluji. Brzy poznáš jako já, že jsou skoro, jak se říká, na každém rohu. Stačí se hodně dívat po kraji lesů. I k hlízenkám gratuluji. 

Re: Re: Re: Re: Pěkný pondělní večír všem, 14.04.2015 09:07, Hanýžka(m), (O přírodě)
Každý prvonález potěší a vítej do klubu mykobláznů.
Hledat houby na svatbě, to už je na jasné přijetí.