Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Reakční zóna, 08.04.2015 21:40, chorcheee(m), (O přírodě)
Dobrý večer,
včera jsem byl celý den v Praze a dnes, po návratu z prvního dne takřečené Bilanční diagnostiky, kterou mi naplánoval Úřad práce ve Vysokým Mýtě, a kterou provozuje povýšený předůležitý psycholog bez smyslu pro (můj) humor přemítám, zda se nechat vyškrtnout z evidence ÚP a platiti si Zdravotní pojištění ve výši asi 1264 Kč měsíčně sám a nenechat se tak šikanovat a okrádat o čas, kteréžto okrádání se projevuje například tím, že vám tu ani nestíhám nic dávat
. Tak asi jo, no...
Tak dneska jen dvě věci: jednu starší fotku zajímavého dřeva a odkaz na mé včerejší šíření mouder do éteru Českého Rozhlasu, pokud byste si chtěli poslechnout a klidně mi i zkritizovati, protože já se rád poučuji z chyb a zlepšuji! Hezký večer všem!
http://www.rozhlas.cz/leonardo/dnes/_zprava/botanik-jiri-kubasek-o-zivoucich-kamenech-mezi-lisejniky--1474444

Re: Re: Reakční zóna, 08.04.2015 22:55, chorcheee(m), (O přírodě)
Tuším, že to byl dřevomor souvislý neboli ranový (Hypoxylon cohaerens)

Re: Reakční zóna, 09.04.2015 06:03, Hanýžka(m), (O přírodě)
Chorchee, nezoufej. Používat tvůj poněkud nestandardní smysl pro humor před psychologem, který má možná i určovat tvé duševní zdraví, to je dost ošidná sebevražedná mise, zvláště když nevíš, jak se dotyčný vyspal.
Třeba ti to k něčemu bude - proč tě poslali k psychologovi? To každému nedělají.
Jo a má odpověď na tebou dezinterpretovaný můj mail by asi zapadla, takže tu připojím svůj protest - nikdy jsem totiž nepoužila v mailu ani rozhovoru s tebou slov, že lidi ser***, takové výrazy nejsou můj styl, zvláště ne v korespondenci mailové. Navíc jsi to celé dost výrazně vytrhl z kontextu. Buď tak hodný a raději už mě necituj. Já sem chodím jednou za delší čas a nestihnu se bránit a vysvětlovat.

Re: Re: Reakční zóna, 09.04.2015 06:06, Hanýžka(m), (O přírodě)
Doplňuji, že toho výrazu se*** jsem nepoužila asi v žádném mailu nikoho, ale v rozhovoru s tebou, možná mi takové slovo někdy v nějakém rozhovoru s někým jiným uniklo, to zase jo. :-)

Re: Re: Re: Reakční zóna, 09.04.2015 07:14, chorcheee(m), (O přírodě)
No vida, že lidi opravdu docela se.u
.

Re: Re: Re: Re: Reakční zóna, 09.04.2015 09:28, chorcheee(m), (O přírodě)
Tak, právě jsem se odhlásil z Úřadu Práce a ani se nebránili a nekoukali na mě jako na nezodpovědného. Jsou holt pozitivně hodnoceni, když se jim počet dlouhodobě evidovaných nezaměstnaných sníží.
.
A po cestě jsem si uvědomil, že bych se rád omluvil Hanýžce. Zmiňované slovo nepoužila. Psala o tom, že se nevyplatí lidi zbytečně prudit, a že na Boží mlýny asi nevěřím. Což myslím jsem nijak nedezinterpretoval, že význam je přesně tentýž. Stejnětak myslím, že jsem to napsal tak, že bylo zřejmé, že necituji přesná slova Hanky. Ale protože (jak jsme se tu shodli), lidi často opravdu štvu, omluva neuškodí. Něco zřejmě opravdu dělám špatně. A to možná i něco jiného, než jen nezdravou upřímnost a nestandardní humor
.