Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Re: Malá směska..., 29.03.2015 20:16, chorcheee(m), (O přírodě)
Krásné náladovky, ale protože jsem před chvílí kouknul na předpověď počasí kde slibují noční teploty kolem nuly počas celých křesťanských svátů, jsem spíše zděšen. Ale ono to tak asi bývá - slabá zima = dlouhá zima.

Re: Re: Malá směska..., 29.03.2015 20:25, chorcheee(m), (O přírodě)
No to je Krásné! Děkuji. Na Kleť nevím kdy zas půjdu. Chodí se každý rok 17. listopadu. A já navíc nejsem už roky v ČB, takže třeba loni jsem vůbec nebyl. Ale koukněte kdyžtak na to video. Mě se to dost líbí, mým spolužákům také, ale zajímalo by mě, jak to bude působit na nezaujatého pozorovatele, který zúčastněné nezná. Třeba vám to přijde dlouhé, nudné, roztřesené, sprosté, s nevhodně udělanými střihy, přechody a s hudbou, která se tam vůbec nehodí (to jsem asi právě vyjmenoval adjektiva, kterými to fakt asi jde věrně popsat, ale v souhrnu a průniku mi to právě přijde zajímavé)
.

Re: Re: Re: Malá směska..., 29.03.2015 22:35, Zdeno(m), (O přírodě)
Správně, hledali jsme lišku, kozoroha jsem nevnímal, musím si ho prohlédnout. Lišku jistě znáte z reklam, sloužila jako přívěsek ke klíčům, byla neskutečně odolná, mnohokrát praná, přesto kompaktní...Ale i ona dosloužila a hledají ji na zdi vnoučata...