O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Kvíz - vyluštění a fanfáry..., 27.03.2015 21:24, Zdeno(m), (Kvízy)

Dnes to bylo svižné, byli jste skvělí...Zvolil jsem spíše výtvarné ztvárnění hub a přesto jste většinu fíglů bystře prokoukli...Basset vyhrál o bassetí štěk, Aleš zabodoval stříbrem, vevanek uhrála bronz proti Pavle...Nejdříve obrázek bassetovi, ten dostane barevnou housenku...

Re: Kvíz - vyluštění a fanfáry..., 27.03.2015 21:26, alesjirsa(m), (Kvízy)

Gratulace Jindrovi, který byl rychlejší, a Vevankovi.

Re: Kvíz - vyluštění a fanfáry..., 27.03.2015 21:31, Zdeno(m), (Kvízy)

Vevanek nachystanou sedmikrásku, vzhledem k těsnosti boje se může kouknout i Pavla...Jednička byla krásná terčovnice síťnatá, máme tady několik lokalit, měla by se brzy objevit. Rezavec lesknavý někteří tipovali na dubový. Ten má ovšem větší plodnice a nebývá jich tolik. Bělochoroš pýchavkovitý je ovšem gutační fešák a pozor, ty kapky nelze implementovat, jsou přirozené...Klouzek peprný lehká klasika, bažanka vytrvalá je dost těžká botanika, ale už jsem ji dával. Obrázek je ze včerejška, dám i další druhy...Odkud? No přece z Machnína...Tak sedmikrásku a za týden další sada...

Re: Re: Kvíz - vyluštění a fanfáry..., 27.03.2015 21:37, basset(m), (Kvízy)

Zdeno, co je na tom pravdy, že terčovnice síťnatá doprovází devětsil ?
Bažanku jsem dnes viděl v lese na krase.

Re: Re: Re: Kvíz - vyluštění a fanfáry..., 27.03.2015 21:41, Yohaness(m), (Kvízy)

Henry, ona roste na takových vlhčích místech podél potoků, může tam být i devětsil, ale já ji nacházím mezi lopuchy.

Re: Re: Re: Re: Kvíz - vyluštění a fanfáry..., 27.03.2015 21:44, basset(m), (Kvízy)

No, tam, kde si myslím, je dokonce obojí

Re: Re: Re: Kvíz - vyluštění a fanfáry..., 27.03.2015 21:45, Zdeno(m), (Kvízy)

Je tomu tak, Forrest jednou předváděl stovky plodnic v devětsilu, ale tahle byla v sasankách a mezi petrklíči. Pepovi Sedláčkovi rostou na běžné trávníkové zahradě bez devětsilů...

Re: Re: Kvíz - vyluštění a fanfáry..., 27.03.2015 21:42, vevanek, (Kvízy)

Díky, je krásná, jak ze skla

Re: Re: Re: Kvíz - vyluštění a fanfáry..., 28.03.2015 16:35, Patrik(m), (Kvízy)

bažantka...to bylo asi tou horečkou co jsem měl včera

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30