Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Pokud bude čas a cesta kolem, stavte se..., 26.03.2015 11:29, chorcheee(m), (O přírodě)
Výborně, ochrana přírody mne také zajímá, jen mi trošku negativní pocity vyvolalo, když mne nevzali na ten KRNAP. Ale já bych byl možná špatný ochránce, když připomenu, jak mne tu lidi sepsuli za pár přeskládaných klacků s ohnivcem rakouským
. Na mé pozdější dlouhé vysvětlení už pak reagoval jen Patrik. Ono někoho poslat někam je jednoduché. Pořádně diskutovat, hledat kompromis, nebo dokonce uznat svou chybu, to už je obtížnější a většina lidí je na to líná (= nemá čas")...

Re: Re: Pokud bude čas a cesta kolem, stavte se..., 26.03.2015 11:41, Zdeno(m), (O přírodě)
Ta kritika byla oprávněná, od Tebe coby vysoce vzdělaného odborníka o to více překvapivý úlet, byť zřejmě v dobré vůli. Neřeš to už, nepřepínej, nikdo nejsme dokonalý. Také jsem nedávno musel nechat vyhnít svá slova, která vycházela z mého mylného vnímání textu jiných. Štourat klacíčkem ostatně satisfakci nepřináší.
. Diskuze je tady snad dost, ale bolestínství a pocity křivdy si řešme v zákulisí...Jsi donátor a king, od kterého se každý přiučí a sebevzdělá, za to Ti díky...

Re: Re: Re: Pokud bude čas a cesta kolem, stavte se..., 26.03.2015 11:57, chorcheee(m), (O přírodě)
Zede, díky za moudrá slova a uznání! Paranoidní a sebelítostivý stále trochu jsem, to bych se měl odnaučit
.

Re: Re: Pokud bude čas a cesta kolem, stavte se..., 26.03.2015 11:44, chorcheee(m), (O přírodě)
Jinak, Martin Chochel, obrazům nerozumím, ale tento styl docela můžu. Dá se mu říkat impresionismus? Nebo nerad slyšíte, když Vás někdo takto zaškatulkovává?
A také se přiznám, že jsem se právě díval, kde je Valeč, anžto jsem to nevěděl
. Pokud by to někoho také zajímalo, je to kousek od Jaderné elektrárny Dukovany. Pokud jsem tedy našel ten správný Valeč
. Ale majestátný zámek tam podle netu prý mají
.

Re: Pokud bude čas a cesta kolem, stavte se..., 26.03.2015 11:57, Martin(m), (O přírodě)

...ano, z globálního měřítka je to kousek, jen bych to vzal ještě cca 240 km západněji... Jedná se o Valeč nedaleko Podbořan, jihovýchodní výspa Doupovských hor... Jinak to tak nějak za impresionismus považuji - samé barevné skvrny bez detailů...

Re: Re: Pokud bude čas a cesta kolem, stavte se..., 26.03.2015 11:59, chorcheee(m), (O přírodě)
Aha, díky
. Tak to jsem opravdu našel nesprávný Valeč
.

Re: Re: Pokud bude čas a cesta kolem, stavte se..., 26.03.2015 12:12, Zdeno(m), (O přírodě)
Také, Martine, blahopřeji k výstavě, škoda, že se tady nevyskytuješ, chybíš mi i jinde...Vzpomínáš, jak jsi přišel k hřibům královským? Jó, být ve správnou dobu na správném místě, to je kumšt, jak jsem nedávno konstatoval...

Re: Pokud bude čas a cesta kolem, stavte se..., 26.03.2015 12:24, Martin(m), (O přírodě)
Zdeno, to není ani tak z důvodu nezájmu, ale spíše momentální znechucením virtuálnem. Mám jazyk na vestě, lítám od zdi ke zdi, jsem hadrem na tyči....znáš to... S novým rokem se vyrojilo nejen plnění předsevzetí, ale i poměrně náročné pracovní vytížení v podobě nových projektových období a koncepcí. ..a teď do toho ta výstava... Mimochodem, ponaučení: Když si člověk v únoru řekne, že do dubna je fůra času, měl by si k tomu dát i přes držku!
...ale nezoufej, ozvu se a stavím se... někdy...