O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Přednáška o houbách v Brně dnes: 17:00 (H. Ševčíková: Za houbami od nížin po alpinské p, 03.03.2015 13:51, chorcheee(m), (O přírodě)

Já to sem zase dávám takto na poslední chvíli, omlouvám se, ale přesto může být užitečné - pro ty, kteří plánují jít a na poslední chvíli pozapomněli (jako já před měsícem)...

Re: Přednáška o houbách v Brně dnes: 17:00 (H. Ševčíková: Za houbami od nížin po alpinsk, 03.03.2015 14:50, basset(m), (O přírodě)

.. vlož plán přednášek do "Akce a výstavy"

Re: Re: Přednáška o houbách v Brně dnes: 17:00 (H. Ševčíková: Za houbami od nížin po alpi, 03.03.2015 15:34, chorcheee(m), (O přírodě)

Není to tam ještě? Já jsem v té záložce nikdy nebyl a "podle sebe soudím ostatní", takže si říkám: není lepší dát "připomínadlo" vždy sem do diskuze, ale vo něco dřív než dnes...?

Re: Re: Re: Přednáška o houbách v Brně dnes: 17:00 (H. Ševčíková: Za houbami od nížin po , 03.03.2015 16:13, basset(m), (O přírodě)

.. to samozřejmě také. Když dáš navíc odkaz do Akce ..., tak si možná někteří naplánují účast na příští přednášce dříve, než jim to na poslední chvíli připomeneš

Re: Re: Re: Re: Přednáška o houbách v Brně dnes: 17:00 (H. Ševčíková: Za houbami od nížin, 05.03.2015 12:49, Hanýžka(m), (O přírodě)

To je moje chyba, zapomněla jsem tam v lednu přednášky dát a teď je pozdě, já do Akcí a výstav totiž taky nechodím. Oni to obvykle dělají jiní a tentokrát se žádný dobrovolník nenašel. Ale jsou i hezčí přednášky než ta moje. :-)

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30