Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Přání pro Patrika k dnešnímu svátku (s malou hádankou), 19.02.2015 15:24, Pavla, (O přírodě)
Zkoušet Tě z houby bych si nedovolila, ale zdalipak bys uhodl lidovou píseň, kterou žilnatka na obrázku ztvárňuje? Ha? ;)... Správně, jde o „Utíkej Káčo, utíkej, honí tě kocour divokej…“ Takže s písní na rtech Ti přeji všechno nejlepší a hlavně … brzký nález ohnivce

Re: Re: Re: Přání pro Patrika k dnešnímu svátku (s malou hádankou), 19.02.2015 18:00, alesjirsa(m), (O přírodě)
Ani já bych nezapomněl na Tvůj svátek, Patriku, takže Ti přeji vše nejlepší, hodně zdraví a ať ještě zbytek prázdnin - nejenom zbytek prázdnin - po celý rok nacházíš hodně hub. Tady Ti posílám jeden klobouček klouzka sličného.

Re: Re: Re: Re: Re: Přání pro Patrika k dnešnímu svátku (s malou hádankou), 19.02.2015 19:15, alesjirsa(m), (O přírodě)
Jeden z mála z roku 2014, co se mi podařil vyfotit jakž takž obstojně. V té době jsem ještě neuměl fotit. 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přání pro Patrika k dnešnímu svátku (s malou hádankou), 20.02.2015 12:31, alesjirsa(m), (O přírodě)
Ne, pořád neumím fotit, ale teď neumím fotit lepším způsobem než předtím.