O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

...příroda..., 04.02.2015 20:26, vlk(m), (O přírodě)

...nejaktuálnější les...

Re: Re: ...příroda..., 04.02.2015 20:42, karelzbrd(m), (O přírodě)

nee, proč? Třebaže si myslím, že jsem zdatnej ornitologicky, tohle prostě nedám... Fotka má dát základní informaci i tomu, kdo ji neudělal. Tohle prostě nedá nic, promiň. Když na to foťák nemá, nefotím to.

Re: Re: Re: ...příroda..., 04.02.2015 20:53, vlk(m), (O přírodě)

...zrovna Ty jsi nepochopil nic...

Re: Re: Re: Re: ...příroda..., 04.02.2015 20:57, karelzbrd(m), (O přírodě)

beru, asi ne

Re: Re: Re: Re: ...příroda..., 04.02.2015 22:11, Zdeno(m), (O přírodě)

No, vlku, snažím se Ti už strašně dlouho taktně naznačit, že Tvoje produkce je diskutabilní a že se vůbec nikam neposouváš...Karel z Brd, který by ve foťáku nechal sotva desetinu Tvých obrázků, to vyjádřil zcela přesně...A přiznám se, že reakcí na jeho názor jsi mne dost naštval. Snažíme se tady o dobrou úroveň jak odbornou, tak fotografickou a máme radost, že noví zájemci se někam posouvají. Ty ovšem zůstáváš u svého čtyřboje a sveřepě odmítáš jakékoliv snahy o zlepšení kvality fotek a odborný růst..Jsi jeden z nejstarších přispěvatelů, moderátor a ironií osudu nejaktivnější fotograf...Jistě se najdou obdivovatelé Tvých fotek, ale určitě to nebudou ti, kteří těmto stránkám dávají kvalitu, úroveň a zasluhují se o jejich respekt. Občas se trpce bavím, když exkluzivní obrázky fotoprofíka Karla jsou bez valné odezvy a Tvoje neostré mazanice chváleny. Udržuji si odstup a nadhled, ale vyčítat Karlovi, že vůbec nic nechápe, to byla teda dost silná káva a poslední kapka poháru...Nepíšu Ti to ve zlém, ale čas nazrál k reakci, kterou považuji za potřebnou k Tvé sebereflexi. Když si promítnu tu řadu noviců a novicek, která se během krátké doby dostala na dobrou ba výbornou úroveň, je mi trochu líto, že místo pečlivě vybraných fotek, které mají co říci, poctivě denně nasypeš šest vesměs nepříliš zdařilých. Kdyby sis dal trochu záležet, byla by to jiná...Přitom máš cit pro záběr, kompozici, ale Tvoje názory na zpracovávání fotek jen potvrzují výsledek...Howgh...

Re: Re: Re: Re: Re: ...příroda..., 04.02.2015 22:19, vlk(m), (O přírodě)

...sám jsi to už psal : ,,všechno se dá okecat,,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...příroda..., 04.02.2015 22:20, Zdeno(m), (O přírodě)

Správně, přesně tahle reakce se dala očekávat, jak jinak...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...příroda..., 04.02.2015 22:21, Zdeno(m), (O přírodě)

Jen lehce nechápu, co okecávám...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...příroda..., 04.02.2015 23:18, vlk(m), (O přírodě)

...šlo o tuto fotku Strakapouda, kde jsem napsal, že nestoji za nic, ale mám radost, že se mi podařilo zachytit ho v letu, což jsem asi blbě napsal a Karel to nepochopil...říkáš tam ,,čtyřboj, kvalita, exkluzivita, fotoprofik, odezva, mazanice, respekt, vyčítání,,...ani ve snu by mě nenapadlo něco Karlovi vyčítat...a že sbírám jen čtyřboj...? nemám rád ,,svisláky,,...? a nemám fotky vašich kvalit...? taky Ti to nepíšu ve zlém, pokud se někomu moje fotky nelíbí, tak ať je přeskočí...na myši je to kolečko, jak tu kdosi kdysi psal...nikdo z nás tady neví, za jakých podmínek fotky těch druhých vznikaly - a to nemluvím o sobě - ...ty se trpce bavíš ,,exkluziv-mazanice,, a připadá mi, že je nás tu čím dál míň...valim spat, brzy ráno vstávám do rachoty...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...příroda..., 04.02.2015 23:55, petras, (O přírodě)

...jsem ho poznal

Re: Re: Re: Re: Re: ...příroda..., 05.02.2015 14:51, admin(m), (O přírodě)

Jak vidím, Yohanessův nápad s rozdělením diskuse na "houby" a "ostatní" budu muset uvést do života co nejdříve. Snad se tím zbytečné vášně trochu utlumí

Prozatím prosím, buďte k sobě navzájem tolerantní, vždyť, když nejde o život, jde o houby

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...příroda..., 05.02.2015 15:39, Pavla, (O přírodě)

Admine, do kamene "jazourkem" tesat. Od včerejšího večera do rána mi v uších zní song Boba Dylána (Masters of War) s lehce pozměněným textem „Zasáhli jste nás nejhorším strachem, jakej lze vymyslet, a sice přivádět fotky na tenhle krásnej web.“

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...příroda..., 05.02.2015 23:13, Yohaness(m), (O přírodě)

No tak sláva....jsi to pochopil... (Toje na Romču Admina...)

Re: Re: Re: ...příroda..., 04.02.2015 21:08, vlk(m), (O přírodě)

...neomlouvej se...jen jsem měl malilinkatou radost, že se mi ho takhle podařilo cvaknout z ruky...

Re: ...příroda..., 04.02.2015 20:26, vlk(m), (O přírodě)

...dnes jsem na služebce cvaknul přes okno tuto zrzečku...

Re: Re: ...příroda..., 05.02.2015 17:38, alesjirsa(m), (O přírodě)

Jééé ...

...poznáte, kde jsem ji cvaknul...???...

Re: Re: ...příroda..., 04.02.2015 21:01, vevanek, (O přírodě)

Průmyslový palác v Praze?

Re: Re: Re: ...příroda..., 04.02.2015 21:11, vlk(m), (O přírodě)

...jo jo...byli jsme dnes ve stověžatý...seš dobrá....

...nakonec sluníčko...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30