Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Re: Re: Vyrazil jsem za barák, 03.02.2015 15:24, alesjirsa(m), (O přírodě)
Struktury ledu neustále překvapují. 

Re: Re: Re: Vyrazil jsem za barák, 02.02.2015 20:32, karelzbrd(m), (O přírodě)
parádní fotky, jen bych podpořil hlavní motiv úpravou i ořezem. Zkusil jsem, pochopitelně je to z webu a tím pádem fotka je hodně malá a je na ni znát komprese a úpravy...

Re: Re: Re: Re: Re: Vyrazil jsem za barák, 02.02.2015 20:58, karelzbrd(m), (O přírodě)
základ je vidět a to zachytit. To umíš, zbytek se naučíš, když budeš pokračovat. Já se to taky stále učím, jak to koukání, tak ty další úpravy. Já Tě nekritizoval, jen jsem cítil potřebu popsat, jak to vidím já a to přeci není dogma. Když vysypu fotky z karty, nadávám si, proč jsem tohle neudělal jinak. V tom je, podle mě, pokrok každého z nás. Ale jak píšu, si na dobré cestě. Skvělý pocit, že něco umíme, máme v dvaceti, třiceti, čtyřiceti, abychom v padesáti a déle pochopili, že se stále učíme. Není to úžasné?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vyrazil jsem za barák, 02.02.2015 21:25, petras, (O přírodě)
Já jsem to v žádném případě nebral jako kritiku,já toho času na focení moc nemám a tady jsem jenom vyběhl za barák v polobotkách,nakonec z toho byly víc jak dvě hodiny,z malého stativku jsem nechal doma plotničku a velký jsem do toho potůčku nemohl pořádně namačkat.Celkem vím co bych chtěl fotit a jak,ale do lepší mašinky už investovat nebudu a zatím nikdy nebyly ty správné podmínky na focení,tak jak bych si přál.S počítačem mám pořád problémy,zoner mi to nebere,tak se to postupně učím.Nechal jsem se vyprovokovat po založení tohoto webu a koupil foťák,spíš pro zábavu.