O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

...jen tak..., 23.01.2015 20:50, vlk(m), (O přírodě)

...souhlasím s Vénou - (21.1.2015 23:20h)...co takhle zříďit tu nějakou ,,poradnu - učebnu,, pro teorii o focení...zřídit tu ,,soutěžírnu,, pro Zdenův kvíz...nebo odkaz ,,foto pokročilé,, a odkaz ,,foto začátečníci,,...ať si každý vybere a zařadí sám sebe...ne každý má na foto, které se líbí všem, ale chce se svěřit s úlovkem nebo nálezem...ať mají moderátoři možnost přesouvat ,,nevhodné,, fotky do odkazu ,,začátečníci,,...prostě něco, co tyto stránky udrží pro všechny co tu kdy byli a neodradí je od přispívání a diskuze...

Re: ...jen tak..., 23.01.2015 21:02, Patrik(m), (O přírodě)

A k čemu je teda rubrika Kde rostou? Však se tam podívej, právě tam dávají všeljací uživatelé, které v diskusi někdy ani nevídáme své úlovky a košíčky, s kterými se chlubí...

Re: Re: ...jen tak..., 23.01.2015 21:17, Joska(m), (O přírodě)

Dobře Ty! ;)
Jen by to možná tuhle rubriku, kterou moc lidí nevyužívá, přejmenovat, třeba: Kde rostou/Vaše nálezy. Aby byla pro návštěvníky na první pohled atraktivnější.

Re: Re: ...jen tak..., 23.01.2015 21:18, alesjirsa(m), (O přírodě)

Tato rubrika by se mohla začít používat. Mně se zdá, že se tato rubrika dost pomíjí a bohužel se na tom podílím i já. (Do určité míry souhlasím s Joskou)

Re: Re: ...jen tak..., 23.01.2015 21:40, vlk(m), (O přírodě)

...kde rostou...snad mapa růstu hub...přiznám se, všechny ,,odkazy,, nahoře jsem neprohlížel...snad přejmenovat, jak říká Joska...

Re: Re: Re: ...jen tak..., 23.01.2015 22:52, alesjirsa(m), (O přírodě)

Jinak krásní křemenáči duboví.

Re: ...jen tak..., 24.01.2015 06:50, Fanda, (O přírodě)

Ahoj, nedá se nic dělat, ale napíši to. V kolonce začátečníci budou skoro všichni, protože i ten pokročilej sem někdy dá fotky, že nestojí za nic. Kolonku o focení hub, ANO.Dnes jsem se po přečtení, konečně podíval do KDE ROSTOU, já tam nikdy nekouk říkaje, že tam stejně nepojedu. Přejmenovat na VAŠE FOTKY. Ale stejně to chce aspoň trochu té fotce dát co potřebuje. Jsou tam fotky že to vypadá že ta osoba jela při focení na kole. A hlavně to nepřehnat ať tady nezůsanou jen ti co znaj a umí fotit, a někdo kdo zná a myslí si že tím umí i fotit. Za nějakou chybu omluva. Všem pěkné nálezy a dobré světlo.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30