Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Léčivé houby, 18.01.2015 18:44, chorcheee(m), (O přírodě)
Omlouvám se, že nestíhám přispívat, fotek mám dost...ale vy si zde potrpíte na kvalitu a kde brát čas na úpravy
. - dnes jsem se ráno zamiloval do léčivých hub a odpoledne koupil knihu V. Antonín a kol.: "Houby jako lék". A jsem ztracen!
Dnes tedy přidám jen jeden pyrenomycet, který potkávám, ale stále nevím co to může být. Ty malé kuličky na povrchu mi nepřipomínají ani žádný Hypoxylon ani Nemania. Jestli vono to nebude něco hodně vzdálenného...
.
Re: Léčivé houby, 18.01.2015 21:43, Véna, (O přírodě)
Čauky chorcheee. Ten čas pro vkládání dobrých fotek si vyšetříš už pří focení. Stačí vše vyfotit tak, abys to nemusel upravovat v počítači.Já osobně nemám rád fotky, které jsou vylepšované. Je vidět,že jsi nikdy nefotil černobíle na film, který sis musel sám vyvolávat. Tam bys určitě volil takovou clonu a čas, aby ta fotka k něčemu vypadala. V dnešní době si každý myslí, že umí fotit. Je to dané tou technologií, ale i tak se musí u toho myslet.

Re: Re: Léčivé houby, 18.01.2015 22:30, Joska(m), (O přírodě)
Krásně napsáno. Ale mám dojem, že se držíš svého za každou cenu, bez ohledu na možnosti, které dnes technika nabízí. Je hezké vzpomínat na film, ale dnes je to prostě o něčem jiném. Tím ti nijak neberu tvůj názor, drž si ho. Ale je škoda ho nutit někomu, kdo tohle stejně už nepozná a má na to jiný pohled.