O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

sezona plničů spíží, 11.01.2015 20:56, karelzbrd(m), (O přírodě)

je daleko za námi a ještě déle před námi, takže nikoho tady fotkami hub neoslním, neboť žádné nemám. I ty penízovky na ořešáku na dvorku trochu pochroumal předchozí sníh, takže nejsou dvakrát fotogenické. Když jsem dneska plánoval vyrazit do lokality, kde jsem před zimou (tou podle kalendáře), konečně poprvé v životě našel ušiska, vzdal jsem to kvůli vichru, protože je to relativně otevřené a návětrné místo a zabořil se do jehličí v nitru brdského lesa, kde je hustá síť vodních toků a fotil jsem tedy vodu. Do té doby, než jsem si v tom hukotu zurčících potoků všiml, že vítr je na to, že jste uvnitř lesů hodně silný a raději jsem les opustil. Nemám prostě v kufru auta motorovku, což mě nejednou málem vypeklo...

Re: sezona plničů spíží, 11.01.2015 21:20, Honzík(m), (O přírodě)

...kolem nás v sobotu padaly větve a šišky a to jsme byli v údolí...Na Brdy bys mě nedostal

Re: sezona plničů spíží, 11.01.2015 22:03, Zdeno(m), (O přírodě)

No vidíš...A stačí poslat jeden obrázek a hned mají ostatní co dohánět...Nádherné a obdivuhodné...

Re: Re: sezona plničů spíží, 11.01.2015 23:06, chorcheee(m), (O přírodě)

Jasně, o množství to není. To vidím ve skupině "Houby, hlenky, lišejníjky, mechy" na FB, kde každý natlačí desítky fotek z odpolední procházky bez úprav. A já už jim za to ani nenadávám. Nejsem žádný ředitel Světa...

Re: sezona plničů spíží, 12.01.2015 17:42, Hanýžka(m), (O přírodě)

Fotkou vody tady ale Karle z Brd vždy oslníš. :-)

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30