O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Tak jsem byl dnes v noci převeden do stavu dědečkovského, 03.01.2013 08:04, basset(m), (O přírodě)

Re: Tak jsem byl dnes v noci převeden do stavu dědečkovského, 03.01.2013 12:30, vlk(m), (O přírodě)

...jako první gratulant Ti posílám jednoho z mých nejoblíbenějších...

Re: Re: Tak jsem byl dnes v noci převeden do stavu dědečkovského, 03.01.2013 12:37, Zdeno(m), (O přírodě)

Tož vítej, kočárkáři. Užívej si to, nic lepšího Ti už život nenabídne...

Re: Tak jsem byl dnes v noci převeden do stavu dědečkovského, 03.01.2013 13:39, Forrest Run(m), (O přírodě)

Tak srdečně s Kájinkou gratulujeme, Henry!:-) Maminka i robátko jsou v poho? A je to člověk nebo holka?;o)
Předpokládám, že spíš než kočárek s vysokou průchodností se Ti bude vzhledem k těžkejm terénům, který zdoláváš při houbingu, bude víc hodit fusak nebo nárazuvzdornej bejbybaťoh....už se na Tebe těšíme, jak budeš skotačit po lesích coby Indiánská Babička!;o))

Re: Re: Tak jsem byl dnes v noci převeden do stavu dědečkovského, 03.01.2013 15:27, basset(m), (O přírodě)

Je to kluk Tomáš. Narodil se sice trochu dřív, ale zvádl to dobře i s maminkou.

Re: Re: Re: Tak jsem byl dnes v noci převeden do stavu dědečkovského, 03.01.2013 20:25, fáfa(m), (O přírodě)

..tož gratuluji,Henry

Re: Tak jsem byl dnes v noci převeden do stavu dědečkovského, 03.01.2013 23:09, kápo(m), (O přírodě)

Gratuluju,aj mládeži,-koukej z teho zlatíčka vydědečkovat pořádnýho mykológa

Re: Tak jsem byl dnes v noci převeden do stavu dědečkovského, 04.01.2013 13:52, Kraken(m), (O přírodě)

Tak tě vítám mezi dědečky! Věřím, že si to náležitě užiješ a posílám speciální novoroční přání.

Re: Tak jsem byl dnes v noci převeden do stavu dědečkovského, 04.01.2013 11:47, Hanýžka(m), (O přírodě)

Moc gratuluji a věř, že dědečkovství není poslední radost, která tě potká, jak to skoro ze Zdenových slov vyznívá. Ostatně Z sám svými fotkami dokazuje, že má dost radosti ze života, a určitě to je nejen díky fotografování, houbám a přírodě...

Re: Re: Tak jsem byl dnes v noci převeden do stavu dědečkovského, 05.01.2013 13:30, Zdeno(m), (O přírodě)

Ne prosím poslední, ale už ne větší......Já to vím už skoro sedmnáct let a občas si to pro jistotu opakuji...

Re: Tak jsem byl dnes v noci převeden do stavu dědečkovského, 04.01.2013 11:50, Hanýžka(m), (O přírodě)

Fotka není má, v prac. počítači jsem nic pěkného nenašla, fotku i gratulaci ke společnému údělu dědečků ti posílá Vladimír Antonín.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30