Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Ahoj všichni, 29.01.2012 15:35, Kryšot(m), (O přírodě)
Tak konečně se dostávám na tyhle novotou vonící stránky o naší houbařské říši. Myslím, že to byl od tvůrců dobrý nápad a na první pohled se mi stránky jeví na vysoké úrovni, položky jsou přehledné, velice se mi líbí podrobnost popisů jednotlivých taxonů ve zdejším atlasu. Pokud od hlavních aktérů dostanu důvěru a svolení, budu velice rád pomáhat s jeho tvorbou, která (a to se mi líbí nejvíc) je založená na společných zkušenostech postupně získaných někdy i v dost těžkém terénu...Jojo...jen tak dál...
Začnu prvním nálezem 2012, přesněji 4.1.2012 kdy ještě přetrvával "babí podzim" a k mému potěšení se ukázala né zrovna častá, zlatá forma šťavnatky pomrazky na mé asi před dvěma měsíci objevené lokalitě...

Re: Ahoj všichni, 29.01.2012 15:43, babka mechová, (O přírodě)
Ahoj Kryšote.Ráda tě tu vidím. S tvými mykonálezy to tu poroste jako houby po dešti.Je to tu v pohodě, tak hurá do toho.

Re: Ahoj všichni, 29.01.2012 17:28, Forrest Run(m), (O přírodě)
No vidíš, stačí Ti 5x-6x zavolat a už jsi tu, DrnoHryze!;-)
Vím, vím, máš hodně zájmů, vedle perfektně vedenýho mykoblogu Kryšotůf HardMykoCore Blog....muziky(gruppa Prorock)...doufám, že nebude vadit, když Tě trošku napráším
.... ulítáváš i na (virtuálním) lítání nebo takticko-strategickejch střílečkách a holky Ti neřeknou jinak než "Pohlavní Loudile"!;-)
Teď ještě aby se rozhoupal i Prosty a jsem Šťastnej Parchant, protože v týhle sestavě, navíc s ochotnou, vstřícnou a hlavně operativní podporou Praotce a ArciAdmina 

Romčulína by tu brzo mohlo vzniknout něco úžasnýho

....Romčuldo, tohle je Elitní Mykodlak Kryšot, vulgo Ráďulín, poprosím Tě, dej mu práva na atlas a tak....ručím za něj vlastníma kouloááách....kuju!:-)