O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

"Myslivost" je pro označení většiny bouchalů moc hezké slovo..., 14.12.2014 13:22, chorcheee(m), (O přírodě)

Jen pár postřehů ze včerejší vycházky kolem Palouku U Buku (Soběšice-Útěchov).

Opravte mne, pokud se ve výkladu pletu...

Myslivci nasypou do lesa zapáchající řepu, která láká divočáky.

Re: "Myslivost" je pro označení většiny bouchalů moc hezké slovo..., 14.12.2014 13:22, chorcheee(m), (O přírodě)

O 35m dál postaví posed, odkud je hned odpráskávaj. Na to asi není potřeba být dobrý střelec...

Re: "Myslivost" je pro označení většiny bouchalů moc hezké slovo..., 14.12.2014 13:22, chorcheee(m), (O přírodě)

A na strom před řepu si daj fotobuňku, která jim do mobilu pošle zprávu, že zvěř se pohybuje v dosahu, aby tam nemuseli náhodou dlouho čekat.

Včera tak asi přijeli kvůli pohybu a zvědavosti mé. Smůla .

A pak mějte rádi myslivce a považujte je za velkorysé a sportovní...

Re: Re: "Myslivost" je pro označení většiny bouchalů moc hezké slovo..., 14.12.2014 13:51, gazela(m), (O přírodě)

Prasata jsou sice silně přemnožená, ale stejně z toho tvého příspěvku jde hrůza. Nemyslím si, že toto dělají myslivci. Ti by si s takovou technikou ani neporadili a už většinou ani nemají kde myslivost provádět, protože honitby už jsou dávno v soukromých rukách všelijakých vykuků. A těm je takové zacházení podobné

Re: Re: Re: "Myslivost" je pro označení většiny bouchalů moc hezké slovo..., 14.12.2014 14:21, Honzík(m), (O přírodě)

...to vypadá dost pravděpodobně...Potom je další možnost... že chtěli zkusit jak je na tom Chorchee se svou nesmrtelností...

Re: Re: Re: Re: "Myslivost" je pro označení většiny bouchalů moc hezké slovo..., 14.12.2014 16:04, chorcheee(m), (O přírodě)

Vidíte, a stále žiju .

Re: Re: Re: Re: Re: "Myslivost" je pro označení většiny bouchalů moc hezké slovo..., 14.12.2014 17:10, Honzík(m), (O přírodě)

...tys jim to rozbil?..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Myslivost" je pro označení většiny bouchalů moc hezké slovo, 14.12.2014 17:22, Patrik(m), (O přírodě)

Zajímavé způsoby, u nás se každoročně provádějí hony pěkně po staru

Re: Re: "Myslivost" je pro označení většiny bouchalů moc hezké slovo..., 14.12.2014 17:59, vevanek, (O přírodě)

Dnes jsem uvnitř lesa, pár metrů od místa, kde bylo obilí, kukuřice a jablka, našla vyvrhnuté vnitřnosti (nevím z čeho). Myslela jsem si, že někdo pytlačil, ale ještě u nich byla hlava kachny a ryba. Tak to spíš vypadá na nějakou návnadu. Ale je mi divné, že uvnitř lesa a v místech, kde myslivci přikrmují. Třeba někdo ví. Fotku mám, ale nedávám ji, abych někomu nezkazila večeři.

Re: Re: Re: "Myslivost" je pro označení většiny bouchalů moc hezké slovo..., 14.12.2014 19:27, Honzík(m), (O přírodě)

...potřebujou nalákat něco jinýho než srnky,...asi chtěj na vánoce kančí guláš

Re: Re: Re: "Myslivost" je pro označení většiny bouchalů moc hezké slovo..., 14.12.2014 19:58, vlk(m), (O přírodě)

...fotku klidně dej...

Re: Re: Re: Re: "Myslivost" je pro označení většiny bouchalů moc hezké slovo..., 14.12.2014 20:07, vevanek, (O přírodě)

Tak na přání vlka.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30