Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 27.01.2012 18:22, Forrest Run(m), (O přírodě)
A klidně se s Váma podělíme i o epickou hudbu, kterou na sebe při tom pouštíme!;)
Dream Chasers od FMW

Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 27.01.2012 18:23, Forrest Run(m), (O přírodě)
Snad se Vám to bude opět líbit, Amigos!:-)
Tahle hnedle půjde i do atlasu!:-)

Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 27.01.2012 18:24, Forrest Run(m), (O přírodě)
Jinak v neděli razíme s Kájinkou a Habiby do luhů k Poděbradům-fotit a případně i něco nasápat!;-)

Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 27.01.2012 18:25, Forrest Run(m), (O přírodě)
Takže touto cesto bych rád oslovil Henryho Basseťáka, Láďu Květnatce, Fafína, Juráška, Aleše Fčelouna, Jirku JCP a případně i další....hlívu Vám tentokrát nezaručím , ale pohodičkový odpolko v dobrý partě garantuju!:-)
Mailujte, volejte, Draci i Dračice!:-)

Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 27.01.2012 18:26, Forrest Run(m), (O přírodě)
Teplé prádlo s sebou!;-)

Schválně, z jakýho filmu je hláška:"Noci jsou u Vás chladné?" 

Re: Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 28.01.2012 21:41, Kájinka(m), (O přírodě)
Správně, Zdeno, dóbře Ty!:-)

Re: Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 29.01.2012 21:18, Forrest Run(m), (O přírodě)
No jéje, našel jsem je já, ale kdo by na to malicherně poukazoval, žeáááno?;-)
Tys tam zase pak našel o poznání vzácnější urnulky a hlavně krasočíšky!

Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 27.01.2012 18:28, Forrest Run(m), (O přírodě)

Re: Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 27.01.2012 19:43, Forrest Run(m), (O přírodě)
No vidíš a právě u králováka jsem se bál, že jsem to přehnal se saturací baref;-).....o králováky se neboj, mám jednu svoji lokalitu, druhou znám díky Láďovi Květnatcovi, tam stačí jen zavolat příslušnýmu panu hajnýmu, lokálnímu patriotovi a patronovi lokality-on nám dokonce i hlídá, kdy vyskočej.
..a pak je hned maskuje;-)

...obojí je na Krase pár kiláků od sebe. Třetí lokalita je Prostyho-KV u MB, ale tam to taky nebude problém, Standulín není žádnejch Chrt ani Krysa Wasillisa!
U císařky musím požádat o formální svolení prvoobjevitele, ale myslím, že to nebude problém!:-)
Re: Re: Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 28.01.2012 00:26, fáfa(m), (O přírodě)
..ty barvy sou OK,listy a okolní zemina sou barevně naprosto v pořádku a ten regius prostě tahle vypadá, vždyť na to má glejch,fotky máš čím dál lepší..sem zvědavej až to všechno vychytáš s aparátem v terénu,to už bude fakt "lačo kantina"(rozuměj fajné)

Re: Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 28.01.2012 21:42, Kájinka(m), (O přírodě)
Je to tak, Kodliku, pamatuješ si jeho Veličenstvo sqěle!:-)
Re: Re: Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 29.01.2012 08:43, Kájinka(m), (O přírodě)
Každý jistě pochopí, že příspěvěk psal Peťura jen nějak nepostřehl kdo je přihlášenej 

Re: Re: Re: Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 29.01.2012 17:21, babka mechová, (O přírodě)
Ve dvou se to vždycky lépe táhne. Ona ta jeho svěžest zřejmě pomáhá i tady.Lepší se oba ze dne na den.