O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 27.01.2012 18:22, Forrest Run(m), (O přírodě)

A klidně se s Váma podělíme i o epickou hudbu, kterou na sebe při tom pouštíme!;)

Dream Chasers od FMW

Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 27.01.2012 18:23, Forrest Run(m), (O přírodě)

Snad se Vám to bude opět líbit, Amigos!:-)
Tahle hnedle půjde i do atlasu!:-)

Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 27.01.2012 18:24, Forrest Run(m), (O přírodě)

Jinak v neděli razíme s Kájinkou a Habiby do luhů k Poděbradům-fotit a případně i něco nasápat!;-)

Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 27.01.2012 18:25, Forrest Run(m), (O přírodě)

Takže touto cesto bych rád oslovil Henryho Basseťáka, Láďu Květnatce, Fafína, Juráška, Aleše Fčelouna, Jirku JCP a případně i další....hlívu Vám tentokrát nezaručím , ale pohodičkový odpolko v dobrý partě garantuju!:-)
Mailujte, volejte, Draci i Dračice!:-)

Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 27.01.2012 18:26, Forrest Run(m), (O přírodě)

Teplé prádlo s sebou!;-)

Schválně, z jakýho filmu je hláška:"Noci jsou u Vás chladné?"

Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 28.01.2012 16:10, Zdeno(m), (O přírodě)

Limonádový Joe...

Re: Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 28.01.2012 21:41, Kájinka(m), (O přírodě)

Správně, Zdeno, dóbře Ty!:-)

Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 29.01.2012 16:18, Kryšot(m), (O přírodě)

Jééé, Forresťáku, pamatuješ, jak jsme skákali radostí do výšky korun vzrostlé doubravy při objevení téhle lokality ohnivce zimního?

Re: Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 29.01.2012 21:18, Forrest Run(m), (O přírodě)

No jéje, našel jsem je já, ale kdo by na to malicherně poukazoval, žeáááno?;-)
Tys tam zase pak našel o poznání vzácnější urnulky a hlavně krasočíšky!

Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 27.01.2012 18:28, Forrest Run(m), (O přírodě)

Rozloučím se Hřibózní Aristokracií!:-)

Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 27.01.2012 19:14, fáfa(m), (O přírodě)

..ten regius je božídoufám že mě letos na ně přizveš...a tu amanitku bych taky tuze rád pocvakal

Re: Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 27.01.2012 19:43, Forrest Run(m), (O přírodě)

No vidíš a právě u králováka jsem se bál, že jsem to přehnal se saturací baref;-).....o králováky se neboj, mám jednu svoji lokalitu, druhou znám díky Láďovi Květnatcovi, tam stačí jen zavolat příslušnýmu panu hajnýmu, lokálnímu patriotovi a patronovi lokality-on nám dokonce i hlídá, kdy vyskočej...a pak je hned maskuje;-)...obojí je na Krase pár kiláků od sebe. Třetí lokalita je Prostyho-KV u MB, ale tam to taky nebude problém, Standulín není žádnejch Chrt ani Krysa Wasillisa!U císařky musím požádat o formální svolení prvoobjevitele, ale myslím, že to nebude problém!:-)

Re: Re: Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 28.01.2012 00:26, fáfa(m), (O přírodě)

..ty barvy sou OK,listy a okolní zemina sou barevně naprosto v pořádku a ten regius prostě tahle vypadá, vždyť na to má glejch,fotky máš čím dál lepší..sem zvědavej až to všechno vychytáš s aparátem v terénu,to už bude fakt "lačo kantina"(rozuměj fajné)

Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 27.01.2012 20:46, basset(m), (O přírodě)

Sám bych to líp nenafotil Paráda !

Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 27.01.2012 23:38, Kraken(m), (O přírodě)

Jako bych toho aristokrata už někde viděl...

Re: Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 28.01.2012 21:42, Kájinka(m), (O přírodě)

Je to tak, Kodliku, pamatuješ si jeho Veličenstvo sqěle!:-)

Re: Re: Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 29.01.2012 08:43, Kájinka(m), (O přírodě)

Každý jistě pochopí, že příspěvěk psal Peťura jen nějak nepostřehl kdo je přihlášenej

Re: Re: Re: Re: Re: Klan "Los Forrestoss" zase upravoval!;-), 29.01.2012 17:21, babka mechová, (O přírodě)

Ve dvou se to vždycky lépe táhne. Ona ta jeho svěžest zřejmě pomáhá i tady.Lepší se oba ze dne na den.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30