Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Re: Re: Re: Neváhejte, bedna čeká..., 05.12.2014 20:47, chorcheee(m), (O přírodě)
5. je nejlehčí 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neváhejte, bedna čeká..., 05.12.2014 20:50, chorcheee(m), (O přírodě)
nene, až si vzpomenu, co je 2...to je mi tak povědomé! 

Re: Re: Re: Neváhejte, bedna čeká..., 05.12.2014 21:03, chorcheee(m), (O přírodě)
1. kořenitka nadmutá
2. krásnoporka mlynářka
3. čepičatka jehličnanová
4. stopečka pýřitá
5. bažanka vytrvalá

Re: Re: Re: Re: Re: Neváhejte, bedna čeká..., 05.12.2014 21:19, chorcheee(m), (O přírodě)
ale jo, je tam "podle Chorchee" takže to není pokus podvádět
.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neváhejte, bedna čeká..., 05.12.2014 21:24, Joska(m), (O přírodě)
Jasně, můžu potvrdit, že odpověď "podle chorchee" se objevila ještě před odpovědí basseta (zadával jsem si v té době "seřadit podle času). Jinak je to pro příště, že použití "upravit/smazat" není při soutěži vhodné.

Re: Re: Re: Re: Neváhejte, bedna čeká..., 05.12.2014 21:22, alesjirsa(m), (O přírodě)
Souhlasím s dvojkou krásnopórkou mlynářkou (teda tím neříkám, že to je pravda, jen ji také tipuji) a ostatní nevím. 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neváhejte, bedna čeká..., 05.12.2014 21:49, chorcheee(m), (O přírodě)
A že takto nevypadá čechratka? Že ne? Víš, abych usnul
.

Re: Re: Re: Re: Neváhejte, bedna čeká..., 05.12.2014 21:50, chorcheee(m), (O přírodě)
Satan, aha...

Re: Re: Re: Neváhejte, bedna čeká..., 05.12.2014 22:39, Zdeno(m), (O přírodě)
Zdravím Tě, Karle, doufám, že se Ti daří stále méně špatně...Ale, dokud se píše, je to dobrý...Občas šokuji, coby negace přehnaného a přeháněného optimismu, zdánlivě absurdním přáním od srdce...Přeji totiž blízkým a přátelům, aby se jejich špatné věci zhoršovaly co nejpomaleji...Kdo je empatický, doufám nahlédne, že to nebývá tak málo...
Re: Re: Re: Re: Neváhejte, bedna čeká..., 06.12.2014 00:16, Kraken(m), (O přírodě)
Zdeno, taky doufám, že tomu tak bude. I když okolnosti tomu moc nenahrávají.
Od úterka mě čeká chemoterapie, už jsem nafasoval léky proti nevolnosti a vomitus. Tak doufám, že to bude alespoň trochu snesitelné a budu mít sílu si sednout před monitor...