Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Už zase nakukuji, 03.12.2014 18:35, vevanek, (O přírodě)
... věřte mi, že při léčbě ucpaného žlučovodu, kdy vám smažený řízek nebo svíčkovou servírují formou pomalu stékajících kapek infuze a suchý rohlík je nedostižitelnou manou nebeskou, pohled na voňavé klobásky a uzené je dostatečným hnacím motorem mé rekonvalescence 

Zdravím všechny - vevanek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už zase nakukuji, 04.12.2014 15:34, Pavla, (O přírodě)
Vůbec se neptáš blbě. Není to koláž, je to "opravdická" fotka, ale připouštím, že jistá "kulišárna" tam je. ;) Dravec je totiž pouhopouhá maketa zavěšená ve větvích (teda néé, že bych ji tam instalovala já, je to něco jako přírodní naučná stezka) 

Re: Re: Re: Už zase nakukuji, 03.12.2014 19:10, Patrik(m), (O přírodě)
Chvilu jsem tu nebyl, a hned se tady naší skvělí fotografové opět předhánění nespočetnou řadou fotografií hub a všeho možného, zároveň i dokazují, že je pořád důvod chodit ve volných chvílích do lesa a všechno to mají moc krásné...jen koukám a přijde mě až zbytečné psát a komentovat každou fotku slovem krásné či super nebo že jim ten nález závidím, tak to píšu pro všechny

...hlavně závidím pak druhy, keré nalézá machaon, protože je mezi nimi hodně zajímavých, mnou dosud neviděných askomycetů, které jsou někde hojné, ale jinde téměř vůbec

Re: Re: Už zase nakukuji, 03.12.2014 22:13, Hanýžka(m), (O přírodě)
Vevanku, brzo se uzdrav. Vím, co jsou žlučníkové kamínky za sviňky, tak ať nemáš žlučovody rozryté jak od divočáků. Posílám něco pro nalakování si života narůžovo nebo aspoň naoranžovo. :-)