Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: něco z léta, 12.12.2012 10:24, Forrest Run(m), (O přírodě)
Mohla by to možná bejt Mandelinka nádherná, holka!:-)
JonaneSS to jistě určí přesně!:o))

Re: Re: něco z léta, 12.12.2012 17:50, babka mechová, (O přírodě)
Ahojky.Já teda nevím,ale přemýšlím o majce.Ty zakrnělý křidýlka.Počkáme,co na to jiní.

Re: Re: Re: něco z léta, 12.12.2012 21:34, Yohaness(m), (O přírodě)
Je to mandelinka, pravděpodobně mandelinka ředkvičková - Gastrophysa viridula (De Geer, 1775).
Monstrózní zadek je plný vajíček.

Re: Re: Re: Re: něco z léta, 12.12.2012 22:39, babka mechová, (O přírodě)
Děkuji.Jsi šikulka.

Re: něco z léta, 12.12.2012 23:40, Zdeno(m), (O přírodě)
Tak trochu přemítám a kombinuji, co tahle věta sděluje...Opravdu tapik zdraví selektivně jen ty, kteří mu pomohou určit mandelinku nebo zdraví všechny a připojuje žádost o pomoc?..Čert ví...Připomnělo mi to mé skvělé kantory a rodiče, kteří mne ex aquo cíleně vedli k lásce k mateřštině...Coby zvídavý chlapec, vyrabovával jsem systematicky všechny navštívené knihovny a sbírky čtiva. Nejen na základce , ale ironií běhu života především na studiích v Bratislavé...Za necelý rok tomu bude rovných padesát let...A tak s úklonou a hlubokou úctou opožděně děkuji a posílám jim pozdrav tam nahoru...Snad je nezklamávám...Nicméně vkus je pestrý a někteří v těch mých plovoucích myšlenkách, přirovnáních a dadaistických asociacích shledávají jakési trapné žvatlání...No, de gustibus...O tom, jak je taková nicotná čárka (Foreste, bez komentáře, please..) bytostně důležitá a rozhoduje o životě, malou vzpomínku na pana profesora, který měl v zásobě mnoho praktických ukázek...Je to kouzelná slovní hříčka ze soudního rozsudku...Propustit, nelze popravit nebo propustit nelze, popravit...

Re: Re: Re: něco z léta, 13.12.2012 23:04, babka mechová, (O přírodě)
No a to je to,že dobrá rada je nad zlato.To jehličnatý paví brko je zajímavý.Líbí se mi.