O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

...haló haló, 25.11.2014 07:23, Honzík(m), (O přírodě)

...kontrola "rakušáků" provedená v neděli Bassetem a mnou odhalila několik malých jedinců o průměru asi 7mm,takže basset ani nevyndaval foťák.Já jeden reportážně cvaknul...Prostě ještě jsou mrňavý. A ještě vzkaz Chorcheemu...Jen se "vykecávej" dál,určitě si to někdo rád přečte. Jo,a slibuju že jak uvidim hezkej mech tak ho vyfotim...

Re: ...haló haló, 25.11.2014 12:34, chorcheee(m), (O přírodě)

Honzík: Tak musím se trochu stáhnout. Negativní či posměšné komenty jsem zde obdržel již vícekrát. V opačném případě (když se nestáhnu) budu dál za blbečka...

Re: Re: ...haló haló, 25.11.2014 13:18, vevanek, (O přírodě)

Honzík to nemyslel ani zle ani posměšně. Jsme hlavně houbaři, tak když někde máme mech, tak je to obvykle s houbou. Věř tomu, že když tu máme přes mechy odborníka, tak časem na tebe budou směrovány otázky s fotkami mechů. Třeba já mám ráda v lese tyhle mechové bobky (samozřejmě je mám s houbou) a přitom vůbec nevím jak se ten mech jmenuje.

Re: Re: Re: ...haló haló, 25.11.2014 15:38, Honzík(m), (O přírodě)

...tak nějak,já to dokonce i rád čtu.To "vykecání" bylo vlastně k tomu jak si za tím dlouhým povídáním napsal...že je to v praxi skoro k ničemuJo,a nějakej mech jsem ti dneska v krpálech vyfotil...

Re: ...haló haló, 25.11.2014 13:20, vevanek, (O přírodě)

No a na fotku jsem zapomněla

Re: Re: ...haló haló, 25.11.2014 16:26, chorcheee(m), (O přírodě)

Bělomech sivý (Leucobryum glaucum) a v tom vocásky něčeho, co si takhle netroufnu .

Re: Re: Re: ...haló haló, 25.11.2014 16:49, vevanek, (O přírodě)

Díky za určení. Mně se na tom mechu líbí, že v jehličí, kde široko daleko není ani travička, se zničeho nic objeví takový bobek a většinou s houbou

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30