O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Sarcoscypha austriaca, 23.11.2014 08:04, machaon, (O přírodě)

Mám na ohnivce více lokalit,tato je zajímavá tím že stráň je pod vysokým napětím s porostem agátu.Ohnivce jsou jen v tomto pásu,když udělám pár kroků mimo tento pás už je nenajdu.

Re: Sarcoscypha austriaca, 23.11.2014 09:02, Véna, (O přírodě)

Pěkné nálezy i fotky.

Re: Sarcoscypha austriaca, 23.11.2014 10:03, Joska(m), (O přírodě)

Vidím, že sis nepřečetl pořádně včerejší upozornění od Zdena a znovu zbytečně založil šest příspěvků. Zakládá se JEDEN příspěvek, další vkládej kliknutím na nápis navázat u svého prvního příspěvku (vpravo dole).

Re: Re: Sarcoscypha austriaca, 23.11.2014 11:21, vlk(m), (O přírodě)

...já teda pokaždé když rozkliknu + Přidat nový příspěvek, tak používám u všech fotek + Přidat další foto/text...pak je příspěvek jen jeden a jde reagovat na každou fotku zvlášť...často je tady z toho menší ,,nepřehledno,,...

Re: Re: Re: Sarcoscypha austriaca, 23.11.2014 12:09, Zdeno(m), (O přírodě)

Také to tak dělám...

Re: Re: Re: Re: Sarcoscypha austriaca, 23.11.2014 12:57, machaon, (O přírodě)

Zdravím,připomínku jsem četl ale s počítačem nejsem moc veliký kamarád.Beru ho jako nutné zlo pořídila ho má ženuška, já nadšen nebyl.Ale díky PC jsem začal fotit bylo mi skoro 60 let. Věnoval jsem se entomologii a pak mě bylo líto motýlky napichovat a dávat do krabic.Ročně najedu po okolních lokalitách mnoho a mnoho km.Občas se mi podaří nájít nějakou vzácnost,letos to byl Stročkovec kyjovitý.Nevím zda by bylo možné umístit zde také zajímavé foto Lepidopter a coleopter mám několik stovek fotek, též jsem se snažil o fotky našich orchidejí. Kdyby měl někdo zájem rád mu je pošlu emailem.Ale dost už mudrování pokusím ukládat dle návodu. Ahoj

Re: Re: Re: Re: Re: Sarcoscypha austriaca, 23.11.2014 14:26, Zdeno(m), (O přírodě)

Ahoj, machaone, dík za informace, s počítačem jsme na tom stejně, zrovna jako s kilometry za houbami...Každý autor skládá své příspěvky dle uvážení. Podmínkou nejsou jen houby, ale vše, co s přírodou blíže souvisí...Díky registraci můžeš kohokoliv oslovovat vzkazem, jistě se na Tebe někdo z okolí naváže. Ještě prozraď, skama jsi...Já odhaduji jih...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarcoscypha austriaca, 23.11.2014 14:46, machaon, (O přírodě)

Jo Sezimovo Ústí.

Re: Re: Re: Re: Re: Sarcoscypha austriaca, 23.11.2014 17:56, admin(m), (O přírodě)

Ahoj, jak píše Zdeno, za pěkné fotky související s přírodou se tu nikdo zlobit nebude, takže klidně i orchideje a motýlky

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarcoscypha austriaca, 23.11.2014 18:24, Patrik(m), (O přírodě)

Máš to vše zajímavé machaone, proto tě zřejmě překvapí, že ani jeden druh, který si tu dal, jsem ještě nenašel, to ti tiše závidím

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30