O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Ahoj všem (a Karlíkům zvlášť), 03.11.2014 22:35, Pavla, (O přírodě)

závidím těm z Vás, kteří se ještě můžete "prohánět" lesem. Já už mám letos asi utrum, ale nevzdávám to. Kde jen trošku můžu, jsem ve střehu ... např. v sobotu, když jsme jeli posvítit všem dušičkám, najednou vidím, že vidím ...

Re: Ahoj všem (a Karlíkům zvlášť), 03.11.2014 22:35, Pavla, (O přírodě)

pohled seshora ale nemám, protože "holky" rostly tak cca 5 m nad zemí.

Re: Ahoj všem (a Karlíkům zvlášť), 03.11.2014 22:35, Pavla, (O přírodě)

A dole pod stromem šupinovky (zlatozávojové???)

Jinak mí nejbližší začínají mít podezření, zda-li prý ve mně již nebují spory houby Ophiocordyceps unilateralis, která mě natolik ovládla, a co nevidět mi začne vyrůstat z hlavy. (Viděla jsem totiž o této houbě a tropických mravencích zajímavý dokument, který jsem rodině barvitě líčila ... a teď to mám na tapetě)
P.S. Btw pokud fotky nejsou technicky stravitelné a příspěvky neodpovídají koncepci stránek, prosím moderátory o DELETE jednoho mykoTELETE - díky

Re: Re: Ahoj všem (a Karlíkům zvlášť), 03.11.2014 22:40, Zdeno(m), (O přírodě)

P.P.S. Řečnické otázky a zbytečné nabídky vynechávej, co by mnozí za tuhle úroveň dali...

Re: Re: Re: Ahoj všem (a Karlíkům zvlášť), 03.11.2014 22:58, Pavla, (O přírodě)

"Odpusť, já to jinak nedovedu"...
( tj. mmj. i citace dědečka Hříbečka z Mrazíka, když už jsme na těch ohoubach.cz) ;)

Re: Re: Re: Re: Ahoj všem (a Karlíkům zvlášť), 04.11.2014 06:46, Honzík(m), (O přírodě)

...hele hele...mykoTELE,vítáno jsi tady vřele(po noční mě nic lepšího nenapadlo)

Re: Re: Ahoj všem (a Karlíkům zvlášť), 04.11.2014 08:06, MACEK, (O přírodě)

Pavlo já taky nemohu do lesa. S přicházejícim svátkem svatého Martina nebudu konzumovat svatomartinskou husu, jelikož už tři týdny mám housera.

Re: Re: Re: Ahoj všem (a Karlíkům zvlášť), 04.11.2014 08:46, Zdeno(m), (O přírodě)

Tak si ho šetři, ať ti vydrží do Štěpána...

Re: Re: Ahoj všem (a Karlíkům zvlášť), 04.11.2014 08:48, Zdeno(m), (O přírodě)

Ano, z okruhu šupinovky slizké, dříve zlatozávojové...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30