O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Penízovky., 26.11.2012 19:30, fáfa(m), (O přírodě)

..tak dneska sem byl poprvé kočárkovat s foťákem,tak sem mrknul na můj oblíbenej trsík penízovek kde sem byl naposled před patnácti dny,ale moc za tu dobu teda nepopojely...dále sem našel dost čerstvejch mlženek,fialek i ještě uzavřenejch bedel,ale fotit se mi to nechtělo s tím fiákrem je to takový divný

Re: Penízovky., 26.11.2012 19:30, fáfa(m), (O přírodě)

..no a tady je ten patnácti denní rozdíl,čus

Re: Penízovky., 26.11.2012 19:45, osada(m), (O přírodě)

Divný..Fáfíno, já mám moc hezkou a chytrou dcerku....ale fiákr to byla naprostá šílenost, dcerka řvala..na procházku z řevem, z procházky taky...doktor řekl, moc hezká holčička, je zdravá, ale asi trochu vzteklá...pokud spí, kašli na klumprt, foť, bav se..

Re: Re: Penízovky., 26.11.2012 22:01, Zdeno(m), (O přírodě)

Jó, chlapci, kočárkování s foťákem , to je sakra sofistikovaná alchymie...Učit se, učit se, učit se...Po dvou letech Anička sama na houby upozorňuje...Užijte si to, boží období...

Re: Re: Penízovky., 26.11.2012 22:13, kápo(m), (O přírodě)

No,-zkušenosti mám obě.První dcerka v kočárku spala a já vesele fotil,druhá ani nezamhouřila oko a nebylo možno ji ani udržet v kočárku-jak já vzpomínal na první kočárkování.Nicméně pokud je ratolest spací,jedná se o způsob,jak zcela bez uzardění s cajkem ukrytým po ruce v kočárku propátrat městské aglomerace,aniž by si ostatní občané co chvíli ťukali na čelo copá za blázna to tam pobíhá a polehává s takovou vercajkkumpanií.

Re: Re: Re: Penízovky., 26.11.2012 22:23, Zdeno(m), (O přírodě)

Jo, to vše jsem absolvoval poprvé už skoro před čtyřiceti lety a teď je to némlich takové...Vydržať...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30